Mi a véleményetek a következő esetről? (Lopás gyanuja)
Miért a kijáraton mész be?
Amúgy meg el kell magyarázni a biztiboy-nak, mi a helyzet.
Közöltem volna vele, hogy
- Drága! Én nem loptam, ellenkezőleg! Mutatom, hogy máshol vásárolt termék van nálam, blokkal együtt, csak azért, hogy ne lihegjen a nyakamban amikor bent vásárolok.
Ha ezek után is jön azzal, hogy én loptam, akkor közölném, hogy nyugodtan hívd a rendőrséget, de utána beperellek rágalmazásért!
Nincs semmi. Elmondom hogy félreértés történt. Én amúgy ha nincs külön kiírva meg se mutatom ha van nálam blokk. Ha nincs nálam és van náluk ilyen termék akkor igen. (Tehát egy H&M márkájú ruhára nem fogják azt hinni hogy a C&A-ban loptam) Elvégre nem illegális bevinni egy máshol vásárolt terméket bevinni egy boltba. Ha rákérdeznek egyszerűen csak megmutatom a blokkot.
Mi lett a vége?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Most ez az új trend? Eddig vagynör troll volt, most váltunk a kijáraton közlekedő vasárlóra? Ennyire unatkozol?
Bemenetelkor kell megmutatni. Áruháztól függ hogyan kezelik, de eddig csak azzal találkoztam hogy egy egyedi matricát ráraknak ezzel jelezve hogy nem bent vásároltad ha esetleg kimenetelnél bármi probléma lenne.
Ez csak nagyobb áruházakban van, ahol biztonságiőr van a bejáratnál.
Amúgy nem szokott probléma lenni, mert ezek nem sípolnak be kimenetelkor. Maximum akkor gondolnál hogy bárki megkérdezné honnan van az adott termék amit bevittem ha átkutatnák a táskámat, de egy átlagos normál vásárlónak mért tennék meg ezt?
Meg persze ha egy félliteres üdítőt 3/4 részét már megittam, arra nem fogják azt mondani, hogy biztos az áruházban bontottam fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!