Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hallottam, hogy a kormány nem...

Marci65 kérdése:

Hallottam, hogy a kormány nem akar fizetni a cigányoknak, amit nekik ítélt a bíró a kormánytól. Mit tudtok erről?

Figyelt kérdés

2020. jan. 22. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Állítólag nem akar, de szerintem fog végül.

Bár ezzel az erővel azok is megérdemelnének valami kártérítést, akiknek ezek napi szinten keserítik meg az életüket!

2020. jan. 22. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Orbán (azért, hogy a magyar birkák szavazatait és a tesói szavazatait is megtartsa), megoldja sutyiban az egész kártérítési ügyet. Hogy hogy nem, már is 25 millát kapart sorsjegyen az egyik érintett. Micsoda "véletlen"!

Még három darab nyerő kaparóst kell Patára irányítani és "rejtett-tartaléknak" meg is van a kívánt összeg.

2020. jan. 23. 09:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért is aggályos az, hogy elmondja a miniszterelnök a saját személyes véleményét egy bírósági ítéletről? olyan buták néhányan, mint a föld.. ez csak egy vélemény, kb annyit ér, mintha megmondanám a sarki kávézóban, hogy nem ízlik a kávé. ettől nem fog semmi változni. Mellesleg nem kedvelem de a társadalom nagy többsége nagyon is egyetért vele ebben a kérdésben.
2020. jan. 27. 01:43
 14/17 Andizsuzsi ***** válasza:
54%

"Egyébként tudtommal a javaslat az, hogy a kifizetés ne pénzben, hanem pl. minőségi oktatásban történjen. Rossz ötletnek tartod?"

Hogy én minek tartom, az teljesen mindegy. A törvény és a bírósági határozat pénzbeli kárpótlást ír elő, így azt kell adni. nincs olyan, hogy helyette majd kiegyezek valami másban.

Amúgy meg a minőségi oktatás eddig is járt volna ingyen nekik.

2020. jan. 27. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez ferdités, nem nem akar fizetni, hanem halasztani akarja a fizetést addig amig ez törvényileg lehetséges. Ugyhogy bőven törvényen belul van.
2020. jan. 30. 13:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2020. febr. 2. 16:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy valamit nem értek. Ugy tudom, a Szögi családnál meg tudták csinálni, hogy a család kapott kártalanitást abbol a pénzből amit a cigány kapott a rossz tartási körlményekért. Szoval ez egy járhato ut lenne: a bunoző megkárosit valakit, s ahelyett hogy luxus körulmények közé zárják, ahol nem dolgozik, de legjobb setben zacsko ragasztásbol ezer év alatt kártalanithatná az áldozatát, szoval a luxus körlmények helyett penészed rohado cellába zárják eldugult wc mellé, emiatt ő kártalanitást kér, amit rendben meg is kap, de levonják belőle azt az összeget amivel másokat megkárosított. igy a pénz nem a luxusban tartására megy az adofizetők pénzáből hanem kártalanitásra. mi persze igyis ugyis fizetunk, de nem mindegy mire mert mi is lehetunk áldozatok s akkor legalább minket is kártalanitanak majd. inkább azt a törvényt kellene megszuntetni miszerint a kártalanitásnak is csak a felét vonhatják el, mint a munkabér esetén. csak ugye ezért nem dolgozott meg. szoval nem munkabérként kellene kezelni, hanem inkább buncselekményből származo jövedelemként, amire már van törvény, ha a bunozo megirja a bune történetét azért nem kaphat pénzt.
2020. febr. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!