Fizetési meghagyás esetén kb 700000 Ft tartozásnál milyen részletfizetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 14:16
1/7 anonim válasza:
Általában nagyon max. 12 hónapot adnak, de sokszor csak 6-ot.
2/7 árokpart válasza:
6-ot mikor sok helyen 70-80 ezer ft az átlag fizetés?
3/7 anonim válasza:
Az attól függ kitől. Lesz egy egymillió is, mire végremaffiáshoz jut, nyolcvanezer kb. Ki követel mennyit? 700.000 összesen,vagy csak a tőke annyi ?
4/7 anonim válasza:
A közjegyző ennyit adhat. Maga a jogosult annyit, amennyit akar.
A részlet nem az átlagfizetéshez igazodik, most gondold el, akinek 30-50 milliós (vagy akár több százmilliós) tartozása van, annak mennyit adjanak? Havi ötezrével három élet sem lenne elég kifizetni.
A részletnek nincs köze a jövedelemhez.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Szerencsere nem behajto, es nem is biztos meg a dolog. Csak szeretek felkeszulni a legrosszabb helyzetre.
2020. jan. 22. 16:49
6/7 A kérdező kommentje:
Osszesen kb ennyi. Szulotartas elmaradas. Viszont nem gondolom jogosnak a kovetelest, igy bizom az igazsagban. (Tudom, naiv vagyok...)
Azt olvastam, hogy esetleg csokkentesre is van mod.
2020. jan. 22. 16:52
7/7 anonim válasza:
"Ellentmondással" kell élned, akkor bíróság elé kerül az ügy, viszont a költségeket meg kell előlegezned. Ezt egyébként a fizetési meghagyás tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!