Büntetővégzés hamis vádiarat alapján. Mi a megoldás?
Ne legyél már még hülyébb, örülj, hogy ennyivel megúszod.
Ha tárgyalást akarsz, akkor ennél több lesz a vége + fizetheted a perköltséget, ami nem 30k, hanem 350k lesz
Okés. Nem én csinálok csalást. Vállald a következményeket. Attól, hogy visszafizettél valamit, mert megijedtél, hogy bűntető feljelentést tehetnek ellened, még nem törli el azt, hogy törvényt sertettél.
Ha ellopok egy autót, de vissza adom, attól még a bűncselekményt elkövettem.
Szóval örülj, hogy közmunkával megúszod és ilyen kicsi összeggel, mert akár 1-2 évet is ülhetnél.
"Nem én csinálok csalást."
Nyugodtan mondhatod múltidőben. Mellesleg nincs olyan ember aki ne csalt volna vagy követett volna el bűnt úgyhogy kár játszanod a szentfazék prédikátort online.
Hát pedig rengeteg ember van, aki nem sértette meg a Büntető Törvénykönyvet és nem állítják bíróság elé. Sőt több ilyen van, mint amennyi igen. Ugye ezt nem gondoltad komolyan, amit előbb írtál? Azért ne azt nézzük, hogy emberektől pénzt lopsz, ráadásul úgyhogy nem csak egy embertől, hanem többtől is. Tehát üzlet szerűen elkövetett csalás vétségéről beszélünk, ami jelen esetben nálad áll fenn. Szóval még korrektül is megúsztad, de legközelebb már nem ilyen lesz, ha folytatod, mert ott már nem közmunka lesz, visszaesőként.
Szóval a csalásnál ne arról beszélj amikor gimnáziumba kipuskázod a történelem dolgozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!