Nem törvénytelen mással megíratni a szakdolgozatot?
Figyelt kérdés
Én még úgy tudom, hogy az. És mostanában mégis egy cég reklámját látom, amely szakdolgozatok írásával foglalkozik. Én ezt egyszerűen nem értem, hogy lehetséges az, hogy egy cég törvénytelen tevékenységgel keres pénzt és mindezt legálisan??? Hogy engedhetik ezt? Legszívesebben feljelenteném, csak nem tudom, hogy hol.2020. jan. 16. 11:00
1/6 anonim válasza:
Szakdolgozatot írni másnak nem törvénytelen, hanem azt beadni sajátodként na az törvénytelen.
2/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kifejezetten azt hirdetik, hogy megírják más helyett, hanem segítséget nyújtanak benne.
Így meg már legális.
3/6 A kérdező kommentje:
De azt hirdetik, hogy megírják!
Bocs a modiktól a cégnév miatt. tényleg felesleges volt.
2020. jan. 16. 13:19
4/6 anonim válasza:
De. Törvénytelen. Persze nem megírni, hanem azt felhasználni sajátodként. Ergo nem a cég követ el törvénysértést, hanem te, ha azt adod be.
5/6 anonim válasza:
Nem csak teljes megírást kaphatsz. Hanem pl vázlatot. Segítséget. Anyagokat. Átnézik stb. Ez nem törvénytelen még beadni sem. Viszont én nem íratnám meg ilyenekkel. Lehet azt mondják, hogyha gond vam vissza térítik az árat, de ha gond van ez a legkisebb bajod....
6/6 anonim válasza:
Valaki irna privátba egy cégnevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!