Meg lehet írni 2 hét alatt a szakdolgozatot, ha heti 4 nap írom de akkor napi 6-8 órát?
Nem két hétről beszélünk így, hanem 8 napról. Ennyi idő alatt eredményes felmérést, kutatást vagy elemzést nem tudsz elvégezni.
De ha neked ez nem kell, akkor ahogy az előttem lévő mondja: ha szakirodalmak összeollózása a cél, akkor igen, meg lehet.
Nekem csak a formázással, függelékekkel, diagramok elkészítésével/szerkesztésével ment el majdnem két napom...
Ha lényegében már megvan az egész, és a 2hét a legépelésre vonatkozik, akkor a válasz hogy igen.
Viszont amit írtál most utoljára, az kissé ellentmondásos. A szakirodalmazás u.is a szakdolgozat legelső fázisa.
Társadalomtudományi területen végeztem az első alapszakom. Ha nem kell adatokat felvenned, akkor 30 óra alatt meg tudod írni. Ha előtte nem gyűjtöttél vagy olvastál szakirodalmat, hogy meglegyen minden cikkből a témába illő pár mondat, akkor 2 hét.
Utána mérnöki szakra kerültem, na ott ez kicsit másképp ment. Nagyjából másfél hónapba telt nekem megírni úgy, hogy napi 6-7 órát foglalkoztam vele.
Ez az ötös kategória, ha neked jó a kettes is, akkor lehet kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!