Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nektek is feltűnt hogy a...

Nektek is feltűnt hogy a pénztárosok/boltosok folyamatosan le akarnak húzni 20-30 forinttal?

Figyelt kérdés

Én úgy teszek mintha nem venném észre. De folyamatosan 20-30 forinttal kevesebbet adnak vissza.

Én értem hogy napi 1000 vevő x 20-30.

Dehát ez így akkor is szánalmas.

2020. jan. 8. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szoktak. Biztos látszik rajtad, hogy balek vagy.
2020. jan. 8. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak Sopronban tűnt fel, de ott több boltban is egymásután, igaz ez még pár éve volt.
2020. jan. 8. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én soha nem tapasztaltam.

Fizess kártyával, akkor nem csapnak be.

2020. jan. 8. 21:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt ilyen. Aki tudja is hogy nem szoktam megszámolni csak elrakom, az is mindíg pontosan ad vissza.

Szerintem ez inkább kasszás függő, hogy kicsit dolkozik zsebre. De lehet csak nem tud számolni. Itt a közelbe is hallom hogy van olyan aki rosszul ad vissza, el üt valamit (abba a boltba pont nem járok), de mindíg visszamennek a vevők reklamálni, vagy ott helyben jelzik neki, hogy nem stimmel valami. De nem azért, mert zsebre dolgozik, szimplán béna, ha ő megy valahova vásárolni vagy gyógyszertárba akkor is rosszul számol (ezt volt szerencsém látni). De hogy ilyen hogy lett pénztáros azt nem tudom.

2020. jan. 8. 21:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Mert mindig ilyen kedves arcú kislányok a boltosok és valahogy nincs kedvem kérdőre vonni őket hogy akkor most pontosan mit is számolt el? De folyamatosan ezt csinálják.
2020. jan. 8. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mert mindig ilyen kedves arcú kislányok a boltosok "

Fiatalok, számolni meg nem tanultak meg. Számológép nélkül elvesznek a forintok világában.

Volt itt a GY.K-n olyan kérdés, hogy másnap kezd a leányzó egy boltban, és mondja meg neki valaki, hogyan számolja a visszajárót.

2020. jan. 8. 21:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy zsebre dolgozik, csak ha béna így akarja a nap végére egyensúlyba hozni a pénztárhiányát. Több nem lesz neki, a cél az, hogy kevesebb se legyen.
2020. jan. 8. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem sosem volt ilyen.

Viszont étteremben volt, hogy a jó combú csaj egy ezressel kevesebbet akart visszaadni. Finoman figyelmeztettem, azonnal korrigált. Biztos, hogy nem véletlenül csinálta. Azt hitte, miközben a combjain legeltetem a szemem, nem figyelek a visszajáróra. :DDDDDDD

Máshol nem szoktak ilyet csinálni velem. De ha te így szoktál járni, kérdező, akkor, ahol csak lehet, fizess bankkártyával. Ezzel kizárod az ilyesmit.

2020. jan. 8. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy áruházakban nem szokás az ilyen, maszekba meg pont emiatt, meg a túlárazás miatt sem szeretek menni. Túlságosan "éhesek" sokan ebben az országban a manira...
2020. jan. 8. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Én magasról leszarom ha nem pontosan ad vissza. Legalább nem kell azt a sok aprót cipelnem.
2020. jan. 8. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!