Karácsony az MSZP-seket miért nem kelentett fel, amiért fenyegették folyamatosan a családját?
Figyelt kérdés
Én féltem a családom és mindent megtennék hogy megvédjem őket. Azonnal feljelentenék mindenkit aki fenyegeti őket. Lehet Karácsony valami másért, amit még nem tudunk félt az MSZP-sektől?2019. szept. 27. 12:32
1/7 anonim válasza:
Lehet. De legalább annyira lehet az is, hogy ebböl egy szo sem igaz, Csak azt a mondatot 5 másikbol rakta össze a drága jo fideszes elvtárs.
2/7 anonim válasza:
Meghallgattam, az a rész erősen vágottnak tűnik, már a "Ne viccelj, hát többször" és az "Ezek nagyon súlyos történetek" között is van egy vágás.
3/7 anonim válasza:
Ezt a hangfelvételt megvágták a fidesz csicskák, ezt kapták utasításba a központtól, mert úgy tűnik hogy KariGeri esélyes a győzelemre, ez nagyon b@ssza a fidesz csőrét.
4/7 anonim válasza:
Botkát a Szegedi polgármestert is leakarta járatni a fideszes csicska kommandó a választások közben mert Botka nyerésre áll a fideszesekkel szemben Szegeden, de ebbe a lejáratásba is belebukott a fideszes csicska kommandó mert a bíróság kimondta hogy Botka nem követett el törvénysértést.
5/7 anonim válasza:
Mostanában zsinórban sz.pnak a fidesz majmai.
Ha nem tudnám, hogy ennyire együgyűek, azt hinném, direkt csinálják.
6/7 anonim válasza:
Miért bántjátok a Fideszt?! Keresztényeknek szabad hamisítani! Gyónnak egyet, és máris bűntelenné válnak!
7/7 anonim válasza:
Azaz kérdező, rugjál bele Karácsony Gergelybe a kis topánkáddal. Rugjad, rugjad!! Krumpli jegyet hova postázzuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!