A bíróság mit ítél meg a gyermekelhelyezési tárgyaláson?
Tudod miért szűltem mert nem vagyok emberőlő .És az elején már tudtam hogy egyedűl fogom a gyereket felnevelni . Nem akarok senkit elidegenítési senkitől az egész terhességből 1 honapot volt velem aztis végig itta
Meg teljesen kikészitett.A gyerek születésénél sem volt ott 2 honapos korában jött el hozzà azt hazudta hogy mindent megtesz hogy jo ember legyen erre semmi sem ugy lett már több fenyegetést is kaptam tőle . Ugyhogy senki ne ítéljen el. Azota se látogatja nemis fizet . Filyamatosan rendőrségi ügyei vannak!! Okkal féltem a gyereket.
Lezárnak engem a gyerekemért bármit!!!
Kérdező (#31) szóval - ha jól értem - úgy kezdődött, hogy az exed nyakára szültél egy gyereket az akarata ellenére... aztán csodálkozol, hogy nem szeretetteljesen viszonyul hozzád...
Most meg azt szeretnéd, ha a bíróság minden jogától megfosztaná, de a pénze az azért kellene.
Na, erre - ha az exed beleáll az ügybe - szerencsére semmi esélyed. (a bíróság első fokon tényleg anyapárti döntéseket szokott szülni - mert ott egy bíró (többnyire nő) dönt, azt csuklóból meg kell fellebbezni, és másodfokon a 3 bíróból álló tanécsban általában korrekt döntések szoktak születni.
"Tudod miért szűltem mert nem vagyok emberőlő .És az elején már tudtam hogy egyedűl fogom a gyereket felnevelni . Nem akarok senkit elidegenítési senkitől az egész terhességből 1 honapot volt velem aztis végig itta"
Gratulálok, egy hónap alatt felcsináltattad magad, még annyi eszed sem volt, hogy gumit húzz a faszra!
Megérdemelnéd, hogy te se kapd meg a gyereket, bárki másnál jobb helyen lenne, mint egy ilyen eszetlen tyúknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!