A bíróság mit ítél meg a gyermekelhelyezési tárgyaláson?
"Csak itt az apa soha nem fogja megkapni mert én nem adom egy alkoholustának aki agresszív us"
Természetesen amikor gyereket csináltattál vele, még tökéletes ember volt!
Kérdező (#8) "Ott ott lesz egy gyámúgyes is én arrol beszélek hogy nemfogom engedni elvinni magához! Azt ne mondja nekem senki hogy " - egy kicsit sokat képzelnek magukról az anyukák... az ugyanis a döglött csótányt se érdekli, hogy te mit engedsz, és mit nem. Arra van a bíróság, hogy eldöntse, az adott esetben mi a jó, te meg vagy azt teszed, vagy mész a böribe... ez ilyen egyszerű.
Itt meg senki se jós, honnan tudná megmondani, hogy a ti esetetekben mit ítél a bíróság? A legdöntőbb paraméter, hogy az exed rádhagy mindent mert minél hamarabb szabadulni akar, vagy elmegy ő is ügyvédhez, és keményen beáll a háborúzásba. Utóbbi esetben pro-kontra pszichológus szakértő, meg amit akarsz.
Én nem értem a bíróságokat. Ahogy valaki bíró lesz, megszűnik ember lenni? 25 évvel ezelőtt váltak a szüleim, és emlékszem, anyukám leültetett, és elmondta, hogy apám elvihet majd magával láthatásra. Apám, aki alkoholista volt, aki a szemem előtt verte félholtra az anyukámat. Mert neki jogocskája van.
Nem vitt el soha, de ezt soha nem tudtam előre. 7 éves voltam, és folyamat bennem volt a rettegés, hogy apámmal kell lennem. Beperelném az egész bíróságot, hogy miattuk lett nekem is, meg rengeteg másik gyereknek mentális baja. R0hadékok.
"Csak itt az apa soha nem fogja megkapni mert én nem adom egy alkoholustának aki agresszív us"
Jaja, kb minden gyermekelhelyezes előtt allo no ezt állítja. Plusz azt, hogy amikor gyereket vállaltak, nem ilyen volt.
Apánál is el lehet helyezni a gyereket. Mondjuk minél kisebb a gyerek, annál kevesebb erre az esély.
A két szülő jogai az esetek nagy reszeben azonosak maradnak. Általában az egyik szülőnél helyezik el a gyereket, a másik pedig láthatási és kapcsolattartási jogot kap, pkuszbtartasdijat fizet. Nagyon ritkán kerül sor kizárólagos felügyeleti jog megítélésére, még annál is ritkábban a kapcsolattartási jog megvonására. Felügyelt láthatás is ritka, ezekhez bizonyítani kell ám hogy apuka agresszív, nem bemondásra megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!