Igaz az hogy nem lehet kerèkpározás közben zenèt
hallgatni?
Figyelt kérdés
Szüleim mondták. A biciklikosárban szokott lenni egy kis hangszóró, arról szoktam kellemes nem hangos hangerővel használni. Csak ma távvezèrlőssè alakítottam, kivezettem a kormányra a gombjait hogy onnan tudjam a hangerőt szabályozni. Ès mikor ezt meglátták akkor mondták hogy megbüntetnek èrte, mert sehogy sem szabad. Hogy sem fülhallgatóval sem kihangosítva.
Semmifele szabaly nem tiltja a bringan torteno zenehallgatast.
2019. dec. 29. 18:56
4/13 anonim válasza:
A szüleid csak féltenek hogy eltereli a zene a figyelmedet a közlekedésben. Vagy simán nyomorékok.
2019. dec. 29. 19:04
5/13 anonim válasza:
Nem tilos, de a fülessel az a baj, hogy kizárod a külső hangokat ami balesetveszélyes.
Ha a kosárban szól valami zene az ilyen szempontból másabb.
2019. dec. 29. 19:13
6/13 anonim válasza:
Volt eset mikor valaki belesetalt emiatt a szirenazo mentőautoba, és egy ilye idióta miatt a vezetőt vonták felelősségre.
2019. dec. 29. 19:15
7/13 anonim válasza:
Törvényben kimondott tiltás nincs.
2019. dec. 29. 19:34
8/13 anonim válasza:
#6: mint a bringás csajnál. De ezekben az esetekben a sofőr is hibázik..
2019. dec. 29. 19:56
9/13 anonim válasza:
Bèkéscsabàn is szabàlytalanul ment àt tavaly az úttesten egy 16 èves kislàny. Hangosan hallgatta a zenét a fülhallgatóból, a mentős nem tudott màr megàllni. A kislànyt elütötte, belehalt. Fèltenek a szüleid, jogosan.
2019. dec. 29. 20:03
10/13 anonim válasza:
Szabadni szabad, viszont az utcán hangosan zenét hallgatni szerintem bunkóság. Lehet hogy más a csöndre vágyik vagy utálja azt a stílusú zenét. Olyan mint ha direkt mindenki orra alá fújnád a füstöt cigizéskor, annak is aki allergiás rá meg annak is aki sosem cigizik, mert neked éppen olyan kedved van. Ugyan így nem illik szerintem a zenét sem ráerőltetni senkire.
Persze a fülhallgatózás sem jó megoldás az előttem hozzászólókkal egyetértve, hiszen kizárod a külvilág zajait. Nem csak a mentőt, de egy dudáló vagy satufékező autót vagy a lámpa sípolásást vagy bármit, igazából nem is bármit hanem mindent. Az a legjobb ha biciklizés közben nem is hallgatsz zenét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!