Ennek lehet jogi következménye?
Megszeretnék egy ilyet mászni, ha meglát esetleg egy rendőr, mire számíthatok?
Mondjuk mászd meg akkor amikor kevesebben vannak.
De felveszel 1 láthatósági mellényt aztán azt hiszik, hogy vmi karbantartó vagy...
1.) Azonnal riasztani fogja a mentőket, mert öngyilkos-jelöltnek néz.
2.) Lehet hogy a mentők nem feleslegesen fognak kijönni, ha rájönnek a zsaruk hogy csak h'lye vagy! XD
22:01 vagyok, véletlen entert nyomtam.
Én is szoktam ilyesmikre mászni, de nekem még soha sem volt gondom ebből, a helyedben nem csinálnám rendőrök közelében, amilyen köcsögök, bajod is lehet belőle.
#3, #4-nek:
Bár nem tudom hogy a kép hol készült, de a betonfalból egyértelmű hogy magán-területre készülsz belépni!
Innentől kezdve CSAK p'csánrúgás lehet a vége!
Jó szórakozást! XD
Ez egy vasútállomás területe nagy valószínűséggel. Vagyis nem rendőrtől kell félni első körben, mert azokat nem érdekli, hogy mi folyik az üzemi területen.
Ha a forgalmista odalát, akkor lehet balhé, mert az állomás területén csak a hozzájárulásával szabad munkát végezni.
Ha nem lát oda, akkor szerezz kék munkásruhát, meg sárga láthatósági mellényt, nagy valószínűséggel nem fog senki szólni hozzád. És érdemes vinni magaddal még egy másik ugyanilyen ruhás embert is, mert hivatalosan nem szabad egyedül dolgozni ezeken. Ha lát is valaki, akkor nem törődik veled, mert azt hiszi, ez a munkád, és fel se merül benne, hogy valaki képes úgy felmászni ilyen rohadt magasra, hogy nem fizetik meg érte.
Én 25 éve járkálok ilyenek alatt, és még soha nem éreztem késztetést, hogy felmásszak.
Valószínű egyébként, hogy le van zárva az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!