Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet bármi következménye ha...

Lehet bármi következménye ha azt mondom "nincs, jogsim, bocsi"?

Figyelt kérdés

Ja, furi, én találtam ki. Tehát ha van egy közlekedési afférom és sietne a mögöttem lévő én meg tolatok és dudál akkor ki szoktam szólni "bocsi, nincs jogis nem tudok vezetni"

Eddig kétszer fordult elő ez, nem reagált semmit senki.

Persze arra gondolok, hogy mivel ezt mondtam rámhívja a zsarukat.

Persze van jogsim B,CE csak én szeretek pontosan parkolni, meg szeretek ironizálni.. (azért mert mindenki el van ájúlva, hogy mekkora ász, én meg pont az ellenkezőjét kommunikálom, a többit az idő dönti el)

21/F

2019. nov. 30. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. nov. 30. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeséget beszélni nem bűncselekmény.

Nyilván rád hívhatja a rendőröket, de azok meg nagy valószínűséggel nem fognak neki hinni, mert ugyan honnan tudhatná. Ha nagyon unatkozik egy rendőr, akkor esetleg megállíthat, és megnézheti, de megbüntetni nem tud amiatt, amit mondtál.

2019. dec. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!