Ha a volt párom nem adja oda a gyermekem a bíróság által megitélt láthatásra kérhetek rendőri segítséget?
nemszeretném hogy a gyermekem sérüljön.
De sajnos az anya nagyon önfejű
és mindenképpen tiltaná tőlem
A gyermekemmel pedig imádjuk egymást,
Most is a 2 hét téiszünetből talán 3 napra ha elhozhatom.
Gondolom, ha lehetne békés megoldást találni, akkor a kérdezö nem tette volna fel a kérdést.
Emellett az miért nem zavarja az egyes válaszolókat, ha az anya nem adja oda a gyereket, és miért zavarja, ha a kérdezö ragaszkodik a láthatáshoz?
Emellett a rendör nem "elviszi", hanem a legtöbb esetben elég, ha "ott van".
Kérdezö; minden egyes esetben azonnal szólj a gyámhatóságnak, ök egyrészt ezt feljegyzik, másrészt ennek alapján tehetsz feljelentést az anya ellen, és elég szép összegekre megbüntetik. Így csak el fog gondolkodni azon, hogy mennyire éri meg neki.
Másrészt a szünet elején, amikortól nálad kellene lenni a gyereknek, menj oda rendöri kisérettel, és kérd a gyerek kiadását. Utána addig marad nálad, amíg a láthatás tart!
A gyámhatóságnak már szóltam
csak arra voltam kíváncsi hogy
a rendőr beleavatkozhat-e az ügybe.
Hova adja oda?
Talán "ide".
De mindegy, gondolom pesti vagy.
A gyerektartást fizeted rendesen?
bocs nemvagyok pesti.
igen fizetem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!