Mit szólsz ahhoz, hogy a Szegedi Törvényszéket a szegedi városvezetés megvette kilóra?
Figyelt kérdés
A jelek szerint a Szeviép ügyet tárgyaló bírák érdekeltek voltak, az egyiknek a családi cégecskéje több 100 milliós megbízásokat kapott a városvezetéstől, egy másik bíró pedig potom pénzért jutott luxuslakáshoz és jó áron adott rajta tovább... az is kiderült, hogy az ügyeket kiosztó bírónak is vtak érdekeltségei, sőt még a bíróságon dolgozó biztonsági őrnek meg takarítóknak is csurrant-csöppent valami... hogy lehetséges ez? :O2019. dec. 21. 11:11
1/22 Micimacko67 válasza:
Hitelws forrás és bizonyíték?
3/22 Micimacko67 válasza:
Én hiteles forrást kérdeztem! A Szegedma és a PS sok mindennek nevezhető, csak hiteles forrásnak nem...
4/22 anonim válasza:
Nos itt Szegeden szinte mindenki tudja, hogy így mentek/mennek ezek a ügyek.
5/22 anonim válasza:
Azt szólom, hogy sokan vélekednek így, akik kaptak kilóra... - pedig nem kellett volna. Meg mások is vélekednek így, akik imádják (bár nem tudnak róla), ha megmondják nekik, mit gondoljanak a világról.
6/22 Micimacko67 válasza:
4-es ha tudjátok, akkor miért nem tettetek feljelentést? Polt örömmel vette volna....
7/22 anonim válasza:
Micimackó
Mert bizonyíték nélkkül rágalmazás, akiknek van bizonyitéka "valamiért" hallgatnak. De a Szeviép ügyről, parkolási ügyről mindenkinek megvan a véleménye.
Érdekes módon a Botka mégis mindig nyer. Akikkel beszéltem, s tudom,hogy a Bottkára szavaztak, csak annyit mondtak, hogy a Botka egy "nagyon okos ember".
8/22 Micimacko67 válasza:
Ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tenni...
Tényi István tud tanácsot adni...
9/22 anonim válasza:
Elég nehéz az élet Szegeden. A többség úgy van vele, hogy nem akar ezen még tovább nehezíteni.
10/22 anonim válasza:
Semmi. A főügyész meg a fidesz embere. 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!