Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha jan 1-től béremelés lesz...

Ha jan 1-től béremelés lesz és a cég dec 20-jan 2 között zárva akkor nem kéne az új szerződést még a héten megkapnom?

Figyelt kérdés

Mert ugye ha nő a bér, akkor a legalapvetőbb szerződéses feltétel változik, az meg csak úgy változhat ha én, a szerződő fél még a változás előtt az aláírásommal beleegyezek a változásba. Magyarul: új szerződést kell írni. Minden azonos csak a bér több, de akkor is kell új szerződés. És mivel a cég még ma van nyitva ezért evidensen még ma. Még jan 1 előtt mielőtt az új feltétel életbe lépne.

Nem evidens?

2019. dec. 19. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

"De miért akarnál egy NAGYOBB bér ellen tiltakozni?“

Mert sokallja. Én is így vagyok vele, nem akartam 700 ezret keresni de ha földhöz verem magam sem adnak kevesebbet.

2019. dec. 19. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Balu, higgadj már le! Készülj inkább az ünnepekre!
2019. dec. 19. 14:29
 13/14 Molyember ***** válasza:
100%
De honnan veszed ennyire biztosra, hogy lesz béremelés? A vezérigazgató az életére megesküdött előttetek, vagy mi? Béremelésed akkor lesz, ha kapsz róla papírt, nem fordítva. Te valamit nagyon nem értesz ezzel kapcsolatban. Én is tudom, hogy a munkáltatók többsége egy szemétláda, nem őket védem, de te most fordítva ülsz a lovon. Ha nincs róla papírod, akkor nem lesz béremelés, ha viszont kaptál új szerződést, akkor nyilván nem kell bíróságra menned. Érthetetlen a problémád.
2019. dec. 19. 15:54
 14/14 A kérdező kommentje:

". Ha nincs róla papírod, akkor nem lesz béremelés, "

Ember. Pont ezt mondom én is!!! Ezt írom mondom 3 oldal óta!!

Hogy a főnök megígérte oké. Egy dolog.

De ha annyira megígérte miét nem adja írásba?

Megmondom miért nem adja. mert ha adná onnantól fogva számon lehetne rajta kérni.

Na ezért nem adja írásba. Mert így mondott valamit aztán elsunnyogja a megvalósítást (már 2x megtette) és még számon se lehet kérni (nulla papír)

Miért nincs a papír már a kezemben? Ha tényleg akar adni.. de nem akar az hazudik ahogy eddig.

2019. dec. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!