Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A sitten kérhetnek a rabok...

A sitten kérhetnek a rabok magán zárkát? Vagyis van ilyen amikor kérésre berakják őket magán zárkába? Csak érdekel, se nem vagyok sittes se nem tervezem hogy bekerüljek :D de olvastam hogy egyes országokban van ilyen.

Figyelt kérdés
persze akkor ilyenkor asszem napi 1 órát engedik ki a zárkából.
2019. dec. 17. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az amúgy is zsúfolt börtönökben nem túl reális, hogy külön zárkát adnának pusztán jófejségből, komoly indok nélkül.
2019. dec. 18. 09:04
 12/19 anonim ***** válasza:

#7 vagyok:

#9 és 10 jól gondolja.

Az "agyilag zokniknak" Budapesten van a "szállodájuk".

IMEI, azaz Igazságügyi Megfigyelő, és Elmegyógyító Intézet.

Azt most hagyjuk hogy miért, de nekem is volt szerencsém egy hónapot eltölteni ott. NE AKARD TUDNI!

2019. dec. 19. 21:02
 13/19 Molyember ***** válasza:
Mi történik ott, mit csinálsz egész nap? Ugyanúgy cellák vannak, vagy mi?
2019. dec. 20. 01:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a gumiszoba nem szlengkifejezés, tényleg gumiból vannak a falai.
2019. dec. 20. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:

#12, Molyembernek:

Igen, ugyanúgy zárkák vannak annyi különbséggel, hogy csak egyszintes ágyak vannak, nem emeletesek.

Hogy mit csinálsz egész nap?

Nos ha már ennyire kíváncsi vagy, akkor elmesélem hogy a 2000-es években ez hogy működött.

Szinte mindegy hogy milyen okból kerültél oda, a kezelés mindenkinek ugyanaz volt.

Letoltad a gatyádat, állva, mint a lovaknak benyomtak a farizmodba egy adag Haloperidol nevű gyógyszert naponta háromszor, a legvastagabb tűvel hogy minél gyorsabban végezzenek.

Ennek két következménye volt:

Az egyik hogy gyakorlatilag átaludtad a napot (addig is kussban volt mindenki), a másik hogy egy hét után már oldalra fordulva gördültél le az ágyról mert annyira fájt a segged hogy képtelen voltál felülni, vagy leülni.

Mielőtt visszakerülsz a rendes börtönbe, előtte kapsz egy úgynevezett "depó" injekciót.

[link]

Ez egy antipszihotikum, amit havonta egyszer újra megkapsz.

Mikor visszakerültem a "helyemre" vagyis a rendes börtönbe, akkor új becenevet kaptam: ROBOTZSARU.

Reggel felkeltem, kimentem a zárkából, és elsétáltam oda-vissza a kb 20 méteres folyósón. A legközelebbi ami tudatosult bennem sétálgatás közben az az volt, hogy ebédre csengettek!

Iszonyatosan leszedál, lelassít. Mire kiürülne, kapod a következőt.

Biztos hogy akartad "hallani"?

2019. dec. 20. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:

#12, #14-nek:

Ez így van. Viszont gumifalú szobát csak a börtönökben használnak, az elmegyógyítóban felesleges. Ha kell, erőszakkal benyomnak a seggedbe egy nyugtatót.

Kb 10 másodperced van még őrjöngeni, utána "villanyoltás" XD

2019. dec. 20. 19:36
 17/19 Molyember ***** válasza:
Csak érdekelt, mert el sem tudtam képzelni. Viszont, ha jobban belegondolsz, ez talán nem is annyira rossz. Lényegében átalszod a börtönt, ott se vagy.
2019. dec. 20. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:

#15, Molyembernek:

Lehet hogy tudatosan vagy tudtodon kívül, de megfogtad a lényeget!

2019. dec. 21. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 vagyok:

"jobban belegondolok"?

Ott ez alapeset. Nem "belegondolás" kérdése.

2019. dec. 21. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!