Mit lehetne az ilyen beteg emberrel csinálni?
Egy felnőttképzésre járok, és egy vegyes életkorú osztályba járok. Van egy 30 éves nő, aki rendkívül visszahúzódó és zárkózott, így megismertem és felajánlottam a segítségemet, majd egy idő után megosztotta velem azt, hogy van egy 4 éves gyermeke és a volt párja állandóan bántalmazta, megtiltott neki mindent és szolgaként bánt vele, de a mai napig is sms-ben zaklatja és fenyegeti halállal a nőt. Épp a mai nap küldte el az sms-t, hogy megint ilyeneket ír. A szüleinél lakik a nő, de állítólag átszokott menni és beveri az ajtót, de a rendőrök nem tudnak mit tenni neki.
Ebben az esetben mit lehetne tenni? Az ilyen degenerált embereket hogy lehetne oda juttatni, ahova valóak?
Mi az, hogy a rendőrség nem tud mit tenni?
Zaklatás, fenyegetés: ezek bűncselekmények. A bizonyítás is könnyű, hisz SMS-ek vannak, ill. a szülők tudják tanúsítani, hogy odajár fenyegetőzni a férfi. Szóval már csak fel kell jelenteni.
A nagyobbik gond, hogy szerintem a nő apja (esetleg anyja) hasonló lehet. Hidd el, nem véletlen választott ilyen partnert magának. Az apjától/anyjától viszont nem tud ilyen egyszerűen megszabadulni.
Aki fel az nem tud a felelemtol lepni. A NANE egyesuletnek van ingyenesen hivhato segelyszama probald meggyozni legalabb oket hivja fol. Csaladsegito/csaladvedelmi szolgalat is tud segiteni. Vannak ugynevezett anyaotthonok, ahova ilyen esetben felvetelt nyerhet. Ezeket az iylen esetekre talaltak ki, hogy a nok a gyerekeikkel elbujhassanak, elmenekulhessenek az ilyen szemet alakoktol.
Keletinel vannak még ukran szakemberek? Lol valakis segitsen nekem is szuksegem lenne rajuk neha😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!