Az EB-nek miért probléma a szabad pálinkafőzés, egyáltalán mi közük van hozzá?
Mert az EU-ban korlátozott szuverenitás van. Abba is beleugatnak, hogy hány szál fanszőrzeted lehet.
Mondjuk nem értem minek kellett ezt a szart legalizálni? Ez a legnagyobb gondunk? Pont egy ilyen kib.aszott alkoholista országban még a lovat is adjuk az emberek alá?
Azért kellett bevezetni, hogy a Fidesz megnyerje a rengeteg alkoholista szavazatát. Ennyi. Ilyen gerinctelenek.
Amúgy nem tudom,hogy miért alázkodunk meg már megint az EU-nak. Nincs vér Viktor pucájában.
"Mondjuk nem értem minek kellett ezt a szart legalizálni? Ez a legnagyobb gondunk? Pont egy ilyen kib.aszott alkoholista országban még a lovat is adjuk az emberek alá?
"
Én örülök neki mert a benzin a kúton is 100ftal drágább. Most el kezdtem gondolkodni hogy ha itthon főzném talán még kevesebbre jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!