Bírósági panasznap? Ez bíróval történik? Vagy ki van ott?
Figyelt kérdés
Lenne egy nagy összegű pénzcsalós panaszom, de rendőrségről lebeszélt a jogász, mert azt mondja, mivel nem tudom bizonyítani, még hamis vád miatt én kerülök bajba.
Az lenne a kérdésem, hogy:
A bírósági panasznapon az ember normálisan jogásszal, netán bíróval tud beszélni vagy valamelyik titkárnőt ültetik be és annyi ?
(Csak mert voltam már bíróságon is, de elszomorító, kb mindenre azt mondta, hogy fogalma nincs arról, amit kérdeztem .... hihetetlen komolyan. Na ezért vagyok kíváncsi, hogy amik vannak hivatalos panasznapok, azokon mégis ki van, és kinek adhatom elő a panaszomat?)
köszi
2010. júl. 19. 08:16
1/6 anonim 

válasza:

pontosan mi a titulusok azoknak, akik a panasznapokon segítenek azt nem tudom, de hozzáértők. minden jogi kérdésre tudnak választ adni. pontosítok: minden jogi kérdésre választ kéne tudniuk adni. de én is voltam már úgy, hogy laikus létemre többet tudtam, mint a tanácsadó.
2/6 anonim 

válasza:

Az van ott, akit a bíróság elnöke kijelöl. Ez lehet bíró, titkár(szakvizsgázott jogász), fogalmazó(szakvizsga nélküli jogász 0-3 év gyakorlattal), legvégső esetben ügyintéző.
3/6 anonim 

válasza:

Titkárnőt minek ültetnének be? Akkor adminisztrációs panasznapnak hívnák.
4/6 anonim 

válasza:

Köszönjük Emese.
A bírósági titkár az a kinevezés előtt álló bíró. /taps
5/6 A kérdező kommentje:
hát most hülyének nézel, de ha hiszed ha nem, a két tikárnőn kívül senki nem volt bent, és márpedig kijelentették, hogy csak hozzájuk tudok menni és kérdezzek nyugodtan mi is a problémám, aztán persze nagyjából semmire se tudtak válaszolni. úgyhogy ez egy kész vicc ... jó hát ez nem egy nagyváros sajnos, de azért, hogy ennyire durván ne lehessen joghoz értő emberrel beszélni, az mégis csak felháborító.
2010. júl. 20. 07:00
6/6 anonim 

válasza:

Bíróságokon általában fogalmazók veszik fel a panaszokat. Személy szerint nem tudok olyanról, amit te állítottál, de nem kizárt. Ajánlanám neked a lassan 2 éve működő jogpont hálózatokat, ahol jogi segítségeket kapsz ingyenesen. Nézd meg az interneten, ahol te laksz, hol van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!