Céget felügyeleti hatóság megbünteti milliókra és a főnök annak örül, hogy csak ennyire büntette, mert ő sokkal többre számított?
Ez milyen? Felügyeleti hatóság helyszíni ellenőrzésen volt, megjött a jegyzőkönyv és a csekk: 3 millió a bünti. A főnök megkönnyebbülten sóhajt húúú ezt megúsztuk csak ennyi... mert ő olyan 9-12 millióval számolt és az bedöntötte volna a céget de ez a 3 ez még belefér.
Az ellenőrök egy rakat dolgot nem vettek észre (vagy nem akartak észrevenni)
De ez milyen? Hogy a főnök annak örül hogy a simlik jó része nem derült ki és CSAK 3 misi a bünti?
Ilyen nálunk is volt. Jellegében azonos. A főnök annak örült hogy bár kapott egy rakat büntetést de mi az amit nem vettek észre.
Ha van eszed húzol ilyen helyről. Én ezen ügy után 1 hónapot se voltam ott. Addig is sejtettem hogy egy csalófészek de a büntetés megmutatta mekkora
Azóta lehúzta a rolót legalábbis az én volt helyem.
Amit lehet összecsalt lopott aztán amikor már égett a ház bezárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!