Osztatlan közös tulajdonba csak a tulaj költözhet és annak egyenes ági rokonai?
#6-7-8, #10-nek:
Itt az agresszor a társ-tulajdonos volt, aki megpróbált bármit is előírni neki!
Mit javasolsz? Egyezkedjen, alkudozzon azért amihez JOGA van?
Kérje azt ami eleve az övé?
Mindenhez joga van, amihez a másik félnek! Ez az ALAPÁLLÁS!
#11 vagyok:
Néhány "maflással" helyre kell tenni, különben eleinte csak a fejére xarik, de utána már a szájába!
#8, #9-nek:
Eddig igaz.
Ha ezután pedig a társtulaj bemegy a hivatalba, kijelenti a tulajdonjogánál fogva, majd kihívja a férjre a zsarukat, akkor azok kiteszik az ingatlanbó mivel a lakcím-nyílvántartó szrint intézkedési kötelezettségük van a társtulaj kérése miatt!
Tehát még egyszer mondom:
NEKEM IS VOLT OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDONOM!
Ismét #8:
Mindezt egy-két óra alatt el tudja intézni!
A feleség pedig megint mehet a hivatalba bejelenteni.
Olcsó játék h'lyegyerekeknek.
Újfent #8:
Mint már írtam, EGYENLŐ jogokkal bírnak az ingatlan vonatkozásában!
Kemény menet lesz egy olyannal, aki már eleve úgy kezdi hogy túl sokat képzel magáról!
# 13
A korábban általad leírtakkal részben egyetértek, bár kissé elszaladt veled a ló, de ez itt komplett baromság.
A lakcímbejelentés a valós állapot lepapírozása.
A tulajdonos nem jelenthet ki senkit, aki ott él. Még akkor se, ha rosszhiszemű jogcím nélküli lakó, de valamikor jogosan jelentkezett be.
Létezik olyan, hogy kényszerkijelentés, de ennek a feltétele, hogy az illető ténylegesen ne lakjon az adott helyen, és ezt tanúk is igazolják hivatalos okmány aláírásával, büntetőjogi felelősséggel.
#13, #16-nak:
Légyszíves fejezd be a tömény h'lyeség tényként való tálalását!
Egy tulajdonos akkor jelent be vagy ki bárkit, amikor akar! Mit is írtál?
"de valamikor jogosan jelentkezett be."
Az pedig akkor volt jogos, ha a TULAJDONOS/OK BELEEGYEZÉSÉVEL TÖRTÉNT!
Kényszer-kijelentés?
Ne kreálj új fogalmakat!
Tudom hogy sérti a büszkeséged, de fogadd el hogy minden amit leírtam, az utolsó szóig helytálló!
Ennek pedig az az oka, amire már kétszer is felhívtam a figyelmet:
NEKEM IS VOLT OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDONOM!
#13, #16-nak:
"A lakcímbejelentés a valós állapot lepapírozása."
Téves.
Akkor például az albérlőknek nem kellene a TULAJDONOS! beleegyezése a bejelentkezéshez!
Egy ingatlanba be, vagy kijelentett személyek kilétéről teljes egészében az ingatlan tulajdonosa/i dönt/enek.
Ha nincs összhang egy osztatlan közös tulajdonban, akkor az szívás! Bármit tesz az egyik fél, a másik hatástalaníthatja.
Újfent #13:
Egy szélőséges, de reális példa:
A kérdező ki tudja jelenteni a társtulajdonost, majd ki tudja rendőri segítséggel rakni az ingatlanból.
Az meg besétál a hivatalba, a tulajdonosi jogköre segítségével visszajelenti magát, majd hazamehet.
Még egyszer mondom: olcsó játék h'lyegyerekeknek.
"Kényszer-kijelentés?
Ne kreálj új fogalmakat!"
Létező fogalom.
"Akkor például az albérlőknek nem kellene a TULAJDONOS! beleegyezése a bejelentkezéshez!"
Nem kell, elég az érvényes bérleti szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!