Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lehet a büntetés?

Mi lehet a büntetés?

Figyelt kérdés

Üdv!!

Igazságügyi pszichiaternél voltam tegnap , mikor is általános kérdéseknél megkérdezte, hogy drogozok-e. Mondtam,hogy évekkel ezelött (3-4-5, tényleg nem emlékszem) kipróbáltam 2-3 alkalommal a marijuanat. Ezért milyen büntetésre szàmithatok majd?

Illetve tegnap voltam, és jövöhéten csütörtökön lesz a tárgyalàs. Addigra kész lehet a szakvèlemény? ( szmèlyiségzavar miatt kellett volna vizsgálni, de abszolut semmilyen kérdès nem irànyult erre)

Köszönöm

2019. okt. 23. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem marijuana, hanem marihuana. Emiatt, hogy három éve elszívtál egyet, semmilyen büntetésre nem kell számítanod. Inkább amiatt, amiért behívtak. Valami oka biztosan volt.
2019. okt. 23. 09:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Igen a másik dologgal tisztában vagyok. Viszont attól tartottam, hogy emiatt is megbüntetnek, viszont teljesen öszinte akartam lenni a pszichiaterrel.
2019. okt. 23. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1: Eredeti, spanyol helyesírás szerint marijuana.
2019. okt. 23. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Olyasmiért nem büntethetnek, amit te csak állítasz, de bizonyíték nincs rá.
2019. okt. 23. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
De most nem spanyolul diskurálunk. Akkor a Köszönöm szó helyett is Gracias szót kellett volna írnia.
2019. okt. 23. 09:56
 6/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
54%
A nyelftannáczinak üzenem, roszul tudja: az hejesen Marihónalja.
2019. okt. 23. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nem drogozom, így a helyesírása sem érdekel.
2019. okt. 23. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
5: De az nem hasonló alakú. Szerintem símán lehet úgy írni, nem értem miért kell írásban magyarosítani, ha az ejtése ugyanaz marad. Számomra az is idegesítő, hogy a magyar a mafia-ból maffiát csinált.
2019. okt. 23. 10:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Ha ezt tudom, utana néztem volna,hogy helyes leirni.

Annyit kérdeznék még,hogy ez nem súlyosbít majd az ítéletemen? Tényleg 2-3 alkalom volt, évekkel ezelött.

2019. okt. 23. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!