Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tanárom ma majdnem eltörte...

A tanárom ma majdnem eltörte a nyakam és meg is szorította ezt szabad vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma informatika órán játszottunk (szabad foglalkozás volt) egy ilyen krunker.io vagy mivel és éppen szervert készített az egyik barátom és ő a túl oldalt van. Na és én nem hallottam hogy mit mondott így odafordítottam kb 45 fokkal a monitort és mutattam neki hogy: ez az? Ebben a pillanatban valaki megszorította a nyakam és így elfordította már annyira hogy fájt na mindegy és mondta: ez neked jól esik ?

mondtam hogy: nem nagyon

ő: akkor miért basztatod ? (ordítva) egyébként mindenki elnémult ekkor

aztán vissza ült a helyére én a monitort visszaraktam. Játszottunk és a barátom valami vicceset csinált én meg röhögtem erre a tanár:

Ha ennyire vicces mehetsz az igazgatóiba

erre azt mondtam: a játékon röhögtem

erre ő: ha meg sértődött hangon mondod (normálisan mondtam nemértettem) akkor még be is írok.

Ezzel így kínos csönd lett és kb ennyi történt

Egyébként ennél a tanárnál szokott lenni olyan hogy terpeszben kell állnod ha késtél vagy ha iszol tartanod kell a palackot 10 percig vagy az hogyha nemkérdezed meg hogy kidobhatod a szemetet és úgy dobod ki akkor ki kell venned a szemetet és azt tartani majd megkérdezni: kidobhatom ? kérem. Meg ilyenkor mondja hogy: örüljél hogy nem a száddal vetted ki.

Ilyenkor mit lehet csinálni? kérlek segítsetek. Köszönöm a válaszokat :)

2019. okt. 17. 18:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen tanárral valami gond van mentálisan.

Kellene egy alapos pszichológiai vizsgálat mielőtt valaki gyerekek közé megy dolgozni.

Semmi joga nincs bármilyen fizikai erőszakot alkalmazni,ha csak nem önvédelemből teszi.

Nekem volt olyan tanárom,aki ugye pofozott meg gyereket,hogy a kezében volt a kulcscsomó,de már nyugdíjba ment.

2019. okt. 17. 23:35
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Házmesterek országa komolyan...

"nem teszed tönkre az iskola tualjdonát"

Mivel?? Azzal, hogy elfordítja a monitort?

Ott helyben le kellett volna neki vágnod kettőt, tudja hol a helye.

2019. okt. 18. 06:23
 23/25 A kérdező kommentje:
Kamera felvette az egész ügyet meg az osztályból az a néhány (6-7) ember látta. Egyébként sokszor fellök diákokat a folyosón és akkor azt mondja: Nem látsz ?! (ordítva persze). Meg az óra vége előtt kb 20 percel felállunk és mindenkinek csöndben kell állni (annyira hogy lélegzetet se hallja meg) vagy beír szaktanárit valami kamuval hogy: zavarta az órát egyfolytában (egyik barátomnak ezt írta be mikor csak tüsszentet egyet ) , nem tudom hogy ez most rossz vagy jó vagy ne foglalkozzak vele... :/
2019. okt. 18. 14:39
 24/25 Legyenszépnapod! válasza:
27%

Elég durva amit ez a tanár csinál de tényleg ne filmezzétek le mert az jogsértés és akkor titeket vehetnek elő viszont ha ennyi szemtanú van arra, miket csinál (+gondolom más osztályok is) akkod azért az már jó.

Tényleg ne menjen ilyen tanárnak és ne hallgass a házmesterekre

Ők is tudhatnák hogy egy normális tanár nem ìgy járt volna el, hanem rád szól csak hogy ilyet ne csinálj meg amiket utoljára meséltél, abbol is látszik hogy nem százas

Ha meg nem lesz elég tanár akkor a magyar kormány rá fog végre jönni hogy több fizut kéne adni a tanároknak úgy mint régen. (Lehet naív vagyok de nem érdekelnek a házmester dumák, köszi)

2019. okt. 30. 22:56
 25/25 anonim válasza:
27%
Szerintem vágd pofán a parasztot. Ha kirúgnak legalább átmehetdz olyan suliba ahol nincsenek ekkora gyökér tanárok :)
2019. nov. 4. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!