Aláírhatjuk ügyvéd előtt, hogy férjem nem fog igényt tartani a teljes gyermekfelügyeletre?
Beadtam a válópert. Egy boldog megkönnyebbülés volt annyi év lelki és érzelmi terror után.
De férjem most pszichésen ki akar készíteni, hogy egy egyelőre megtervezett koncepció alapján elvegye tőlem a gyereket. Még a saját szüleimet is manipulálta. Mikor feleszméltek, akkor jöttek rá, hogy mit művel férjem és mi a végcélja: elhitetni mindenkivel, hogy súlyos pszichés beteg vagyok (mivel kikészített, elkezdtem pszichológushoz járni), nekem azt üvöltözi, hogy elmebeteg vagyok. Emellett pedig előadja, hogy nem azért viszem át hozzá a gyereket, hogy az apjával is legyen, hanem mert meg akarok tőle szabadulni. Elhíresztelte rólam, hogy összejöttem egy szadistával (végre boldog lehetnék egy igencsak normális férfi oldalán, a válókereset beadása után ismerkedtünk meg).
Még a saját szüleim is elhitték először a meséit.
Apám szerint nincs más választásom, mint azonnal hazaköltözni. Másik megye, és itt ki tudja, férjemnek a kapcsolatai révén meddig ér el a keze.
Nekem ez túl drasztikus. Most kezdtük az ovit is.
Ügyvéd előtt alá lehet íratni előre, hogy nálam marad a gyerek? Még nem tűzték ki az első tárgyalás időpontját.
Majd a bíróság dönt. De ha sikerül megegyezni, akkor általában azt elfogadja a bíróság és hivatalosan is úgy lesz.
Amúgy ha így viselkedik, miből gondolod, hogy aláírna egy ilyen papírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!