Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aláírhatjuk ügyvéd előtt,...

Aláírhatjuk ügyvéd előtt, hogy férjem nem fog igényt tartani a teljes gyermekfelügyeletre?

Figyelt kérdés

Beadtam a válópert. Egy boldog megkönnyebbülés volt annyi év lelki és érzelmi terror után.

De férjem most pszichésen ki akar készíteni, hogy egy egyelőre megtervezett koncepció alapján elvegye tőlem a gyereket. Még a saját szüleimet is manipulálta. Mikor feleszméltek, akkor jöttek rá, hogy mit művel férjem és mi a végcélja: elhitetni mindenkivel, hogy súlyos pszichés beteg vagyok (mivel kikészített, elkezdtem pszichológushoz járni), nekem azt üvöltözi, hogy elmebeteg vagyok. Emellett pedig előadja, hogy nem azért viszem át hozzá a gyereket, hogy az apjával is legyen, hanem mert meg akarok tőle szabadulni. Elhíresztelte rólam, hogy összejöttem egy szadistával (végre boldog lehetnék egy igencsak normális férfi oldalán, a válókereset beadása után ismerkedtünk meg).

Még a saját szüleim is elhitték először a meséit.

Apám szerint nincs más választásom, mint azonnal hazaköltözni. Másik megye, és itt ki tudja, férjemnek a kapcsolatai révén meddig ér el a keze.

Nekem ez túl drasztikus. Most kezdtük az ovit is.

Ügyvéd előtt alá lehet íratni előre, hogy nálam marad a gyerek? Még nem tűzték ki az első tárgyalás időpontját.

2019. okt. 1. 05:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt: a pszichológus szerint semmi baj velem. Vidám is és mosolygós vagyok a mindennapokban. Nem estem depresszióba, de a stressz miatt testi tüneteim lettek.
2019. okt. 1. 05:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A bíróság helyezi a gyereket, nem ti. Viszont 2 hetente joga van látni.
2019. okt. 1. 06:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Majd a bíróság dönt. De ha sikerül megegyezni, akkor általában azt elfogadja a bíróság és hivatalosan is úgy lesz.

Amúgy ha így viselkedik, miből gondolod, hogy aláírna egy ilyen papírt?

2019. okt. 1. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!