Internetes vásárlással kapcsolatos kérdés, ha az eladó így viselkedik akkor átvertek engem ugye?!
Előre utaltam a pénzt hétfőn. Azt írta amint megérkezik az összeg küldi a terméket melyet egy apróhirdetésben hirdetett. Azt írta hétfőn az eladó, hogy már meg is érkezett hozzá a pénz, és aznap este későn írta már fel is adta Postán a terméket!
A termék azóta sem érkezett meg! Ami a legfurcsább hogy csomag számot nem hajlandó írni. Mindig kitérőt keres amikor a csomag számát akarom elkérni nem adja meg teljesen mást válaszol. Akkor átvertek ugye?
Én azt tenném, hogy ha jövő hétig nem érkezik meg a csomag, akkor mennék a rendőrségre.
Soha ne utalj előre. Akkor se, ha már van vagy 50 pozitív értékelése, mert sok csaló hamisít magának.
Annyit hozzáteszek még, hogy ha mégis muszáj, mondjuk ebay-ról rendelt termék esetén, akkor is előre csak paypallal fizess, mert ott van lehetőség a pénz visszaszerzésére, ez a paypal rendszer egyik fontos szolgáltatása.
Néha banknál is megoldható, ha időben felkeresed a bankodat, elmondod az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a gondod és vissza tudják vonni a tranzakciót. De ez utóbbi csak akkor, ha még időben vagy.
Ha az ,, eladó" tel. számára és email címére rákeresek a Google-n, ugyanazzal a hirdetés szöveggel még rengeteg apróhirdetés jelenik meg. Rengeteg különböző email címet látok ugyanazzal a szöveggel , vagy ugyanaz a szöveg + email cím+ más telefonszám. Most vagy szóról szóra másolt valaki hirdetést v létezik hogy 2017 óta így árulhat valaki? Még 2017 hirdetéseket is találtam a Google-n.
Ugyanaz a hirdetés szövege, ugyanaz a telefonszám, email cím más.
Ma bebizonyosodott hogy csaló.
Először azt állította hogy az autó szervizben hagyta a csomag számát. Nincsen nála a papír stb ... Az összes másik nála van csak az enyém nincsen ott.
Ma átküldött egy valótlan UTÁNVÉTES!!! Csomag számot leellenőrizhető a posta csomag nyomkövető oldalán. KARCAGRA küldték és nem Pest megyébe ahová kértem a csomagot. És én előre utalással fizettem. Nem utánvétes csomagot kellett volna küldenie de teljesen mindegy az egy valótlan csomag szám Karcagon átvette valaki utánvéttel. Miután szembesítettem hogy a csomag száma amit küldött valótlan számomra, azt írta hogy azért nincsen csomag szám mert nem utánvéttel kértem... És ha utánvétel nélkül ad fel csomagot nem kap papírt! A saját ellentmondásaiba keveredik és folyton hazudik.
Nos legutóbb azt írta levélként adta fel vagy csomagként nem tudja hogyan... Röhely! Mindjárt agyvérzést kapok egy ilyen csaló miatt az eszem megáll! Most ott tartunk holnapig várom vissza a pénzem. Trágár stílusban megenyegetett hogy bajban leszek ha feljelentem. Eljön a címemre amit Postázási címnek megadtam. Szerintem nem én vagyok az első akit átvert 2017 óta azért fél ennyire a feljelentéstől mert kilátásba helyeztem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!