A munkahelyemen hamisították az aláírásom. Feljelentés esetén milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Új hely és az első hetemet nem fizették ki, szóban elmondva hogy arra nem jár semmi, de egy papírt meg találtam a nevemmel és adataimmal, hogy én az arra járó pénzt átvettem, és egy hamis aláírás. Ezzel milyen módon járnának el?2019. szept. 16. 19:10
11/12 anonim válasza:
#10 Itt nálunk a párom amikor kikérte magának az esetet, akkor a munkáltatója cinikusan a képébe röhögött, hogy menjen csak el feljelentést tenni. Majd meglátja, hogy nem csinált ő semmit, ami törvénytelen.
12/12 anonim válasza:
Név szerint ez melyik cég volt?
"A párommal történt egyszer ilyen, hogy aláhamisította egy szerződésre az aláírását a munkáltató, a rendőrségen a nyomozó pedig 2 hét után közölte, hogy nem történt bűncselekmény, lezárta az ügyet."
A párod helyében:
A nyomozást végző rendőr nevét felhasználtam volna egy olyan ajándékozási szerződéshez, amiben az szerepel minden ingó és ingatlanját rám ruházza.
Kíváncsian várnám mit reagál rá a rendőr...
Viccet félretéve. A rendőr nem igazságosztó kisbíró. Nem doktorált jogból. Rendőrnek a szava ilyen esetben egyenlő a nullával. A párodnak bírósági feljelentést kellett volna tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!