Mivel szankcionálhatnak ha nem megyek el lakógyűlésre?
Bekerültem egy olyan házba ahol kb mindenki nyugdíjas rajtam kívül, vagy nem dolgozik mert le van rokkantazva.
Eddig mindig akkor volt ez a gyűlés amikor dolgoztam, mert 3 műszakban vagyok.
Nagy meglepetésemre tegnap az egyik nyugdíjas hozzámszólt amikor jöttem haza hogy jó lenne betolni a képem a gyűlésre mostmár. Igen, ezt így mondta, pofám leszakadt, majd magyarázta hogy meg leszek szankcionálva. Otthagytam, ő pont az a kategória akivel nem érdemes leállni még beszélgetni sem, nemhogy vitatkozni. Egy másik lakótársammal is beszéltem aki normálisabb, és elvileg téma volt az hogy aki nem jár be, attól valamilyen pénzt még bekérnek a közös költségen kívül, mert nem vesz részt a ház fontos ügyeiben. Ilyen tényleg megtörténhet?
Elvehetik a lakásod,
Vicceltem, megijedtél, mi?
Ahogy az első válaszolócska írta, meghatalmazol valami báttyát, hogy csápoljon helyetted a sok néni között, én megkérném külön, hogy banya tankkal menjen és panaszkodjon random dolgok miatt. Feelinges lenne.
Ez baromság, nem követelhetnek semmi pénzt. A lakógyűlésen a részvétel nem kötelesség, hanem lehetőség. Aki nem vesz részt pl. egy szavazáson, az utólag hiába pampog, hogy ő ezt nem akarná. De egy tájékoztató is lehet fontos.
Mindegy, lehet csinálni meghatalmazást. 2 tanú kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!