Mikor tiltják már be végre a közerületen való dohányzást?
Majd az összes belső-égésű motor betiltása után.
Szerintem itt fejezd be.
a dohányzást a belsőégésű motorokkal összehasonlítani...
Ilyet se hallottam még:)
Az egyik egy közlekedési ezköz(haszna elvitathatatlan) míga dohányzásnak csak káros hatásai vannak, haszna semmi
Így jogos a felvetés
Miért kell annak is mások bűzét szívnia aki nem dohányos?
A kérdező azt írta, rendezvényeken a legzavaróbb. A rendezvényen nem megy keresztül autópálya, nem tudom hogy jönnek ide az autók.
A másik, hogy az ellen miért nem "ugrabugrál"? Most Te vagy egy látnok vagy és showműsorokban lenne a helyed, vagy személyesen ismered az illetőt. Ha egyik sem, honnan tudod, hogy azok nem zavarják? Ebben a témában írt ki kérdést, nem fogja leírni az összes dolgot ami ezen kívül még zavarja. A gyárkémények füstje és az erdőtüzek szaga sem biztos hogy tetszik neki, mégsem írt azokról sem. Szóval maradjunk a témánál szerintem.
A dohányzás káros, ez tény. Én nem vánom ha más mérgezi magát vele, az ő dolga. De én nem véletlenül nem szívom, ne kelljen már mást füstjét szívnom. Én közterületekről nem, de a rendezvények területén biztos betiltanám és bírságolnék is érte rendesen, nem intézném el egy ejnye-bejnyével, meg egy "álljon arrébb legyen szívessel".
És megelőzve az "állj arrébb akkor" szöveget, ha minden 10 méteren dohányzik legalább 2 ember akkor esetleg haza tudok menni hogy ne szívjam senkiét.
De pl. a buszmegállóban is tilos, mégis dohányoznak ott is és ha meg mered szólítani még neki áll feljebb. És semmi következménye nincs, csak esetleg szóbeli figyelmeztetés és csinálhatja tovább a másik megállóban...
Remélem hamarosan. Engem is zavar.
Buszmegállóban, villamosmegállóban stb, szólok is neki, hogy ne a megállóban dohányozzon, ha nem megy arrébb akkor erélyesebben nyitom ki a szám.
Ne mérgezzen már engem is.
Nehogy meghaljatok egy fél slukk cigitől, közben a városban 0/24 szívod a kocsikat. Ez kb olyan mintha 2-3 doboz cigit elszívnál. Megoldották hogy nem látszik de attól még ott van.
És akkor mindenki 8 személyes kisteherautóval járkál még a szomszédba is mert az a menő.
Ne mérgezzetek meghalok jaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!