Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van esélyem megkapni mindent?

Van esélyem megkapni mindent?

Figyelt kérdés
Elhagyott a férjen ,egy beteg gyerekkel maradtam egyedül. A válás már megy lassan kimondják. A haz 50-50 van,az autó is és egy nyaraló. A hazra amióta elment egy ft nem adott ,pedig tudja mennyi a hitel. Szerinte én maradtam benne,neki nem kell beleadni. MIk az esélyeim, hogy megkapjam a házat? Kb 20 milliót er6,meg van rajta millió .

2019. aug. 15. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
50-50% a vagyon, a hitel is
2019. aug. 15. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kapnál már meg mindent, mikor csak a fele a tiéd?

Kaphatsz hyerektartást ill ha a beteg gyerek miatt te nem tudsz dolgozni még akár “asszonytartást” is,

2019. aug. 15. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem fizet bele a hitelbe semmit,és csak én fizetem? Ha megkapom a kizárólagos használatot, akkor akár évekig mehet a per és ha én lakom benne én fizetem akkor végülis nem sok marana neki.
2019. aug. 16. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A hitel is közös vagyon, meg kell egyezni, hogy mondjon le a házról és nem kell fizessen hitelt, de ez automatikusan nem jár. És ha ekkora bunkó úgysem a te érdeked fogja nézni
2019. aug. 16. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
De nem mond le....
2019. aug. 16. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A bíróság ezt be fogja számolni a vagyonmegosztás során. 6 millió a ház. 3 a tiéd, 3 az övé. Az ő 3 milliójából levonják a befizetett összegednek a felét, ezt te megkapod. A fennmaradt hitelt szétdobja, a fele téged terhel, a fele őt. Mivel nem akarja a hitelt tovább fizetni ezt is levonják az ő részéből, feltéve, ha ebbe a bank is beleegyezik.
2019. aug. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!