Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Haverom rendelt egy játékszerv...

Haverom rendelt egy játékszervert, és nem adják neki oda, mit lehet tenni? (lent)

Figyelt kérdés

Haver rendelt egy Counter Strike Source játékszervert egy hivatalos cégtől. Azt irják hogy befizetés után a szervert automatikusan odaadjuk. másnap tudott csak géphez ülni a szerver sehol. 1 hét után mondta hogy mivan már.. közölték nem adják oda, haver mondta akkor feljelenti őket ezek után: "Jelents, nem félünk" szöveget mondták és letiltották MSN-en.

Tehát, fellehet őket jelenteni? megvan minden. Vagy perelés, és hol jelentsünk?

Köszi mindenkinek.

2010. júl. 12. 22:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Hivatalos cég nem üzletel msnen , azért ilyen az eszébe juthatott volna :/ sajnálom szegény gyereket
2010. júl. 12. 23:06
 2/25 A kérdező kommentje:

Ezt most ugyérted:

-Te se kaptál semmit

-Nem lehet feljelenteni és te se kaptál semmit

???

2010. júl. 12. 23:07
 3/25 A kérdező kommentje:

Az üzletelés emailben volt, viszont van ügyfélszolgálatuk és configosuk msn-en, amit ott beszéltek meg..(volna) megrendelés meg mionden web, emailen volt.

+

akkor ha kell ez is: Küldött sok emailt is.. de azokra msn letiltás után már nem válaszoltak

2010. júl. 12. 23:09
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Hát azt nem tudom fel lehet -e jelenteni. De igen jól érted. Lófaxtsem kaptam. :D
2010. júl. 12. 23:10
 5/25 A kérdező kommentje:

bocs a 3. kommentért egymásután

"Hivatalos cég nem üzletel msnen , azért ilyen az eszébe juthatott volna :/ sajnálom szegény gyereket"

erre válaszolva:

TFMWORLD cég nem tudom mennyire hivatalos. De ő is teljesen MSN-es csávóka és nálla rendeltem wow szervert és domaint is. mind2 megjött. semmi problema nem volt

2010. júl. 12. 23:10
 6/25 A kérdező kommentje:

aham, köszi szánalmasak...

Akkor még továbbra is fenn álna a kérdés:

"Tehát, fellehet őket jelenteni? megvan minden. Vagy perelés, és hol jelentsünk?

Köszi mindenkinek."

2010. júl. 12. 23:11
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Jelentsd fel. De tudod a magyar rendőrség nem nagyon szeret csinálni bármit is.
2010. júl. 12. 23:12
 8/25 A kérdező kommentje:
igen ebben van tapasztalatom. Ezért kérdeztem esetleg perelés.. + az kb mennyibe fájna? 2500Ft-al lógtak meg
2010. júl. 12. 23:15
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
2500 zsével tartoznak? Hát akkor már baszhatod. A zsernyákok leszarják az ilyen kis értékű lopást.
2010. júl. 12. 23:28
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

bankkártyával fizettetek? banki chargeback

amúgy meg nyugodtan tehettek feljelentést, mivel a cég tuti nem hivatalos, cégjegyzékszám sehol, de nem egészen értem, milyen játékot rendeltél tőlük, mert ezek legfeljebb a szervert biztosítanák....

amennyiben a rendőrség nem foglalkozik vele, akkor az illetékes jegyzőnek át fogják adni az ügyet

pénzetek vissza vagy a fenti banki chargebackkel lesz (ha normális a bankotok) vagy fizetési meghagyással

2010. júl. 12. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!