Milyen büntetés a legvalószínűbb?
Garázdaság vétsége miatt eljárás indult ellenem. Lényeg hogy egy airsoft fegyverrel 3 alkalommal meglőttem valakit aki feljelentett. 8 napon belul gyogyulo serulest szenvedett. (kicsit megcsipte a golyó, semmi több). Büntetlen előéletű vagyok. Megértem ha úgy kezditek, hogy ennyi eszem hogy lehetett, de a részeleteket nem ismeritek, ennek tudatában ne kuldjetek el melegebb éghajlatra. Van most nagyobb gondom is. Köszönöm
22/F
A rendoroket akiket kerdeztem mindenki azt mondta nem lesz nagy valami, ne aggodjak.
De azert keszulok a legrosszabbra..
Nem vagyok jogász, de szerintem még felfüggesztett se valószínű.
Kérj bocsánatot, fejezd ki, hogy megbánás, igérd még, hogy soha többé.
Attól függ kit lőtté meg!
Ha egy magyart, vagy egy másik magyart, semmi bántódásod nem lesz.
Aki nem tud fegyver szabályosan kezelni, az ne vegyen semmilyen fegyvert a kezébe.
Ha fegyverrel lősz bárkire (akár üres fegyvert,vagy akár légfegyvert is), akkor számolj a súlyos következményekre, Nem ismerem a körülményeket, de ebből a szempontból mellékesek. NINCS MENTŐ KÖRÜLMÉNY (esetleg önvédelem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!