Hogyan tudom igazolni, ha gyengébb procit tesznek a PC-be?
Gyárilag összeállított PC-t szeretnék venni. A csomagküldő hozná ki. Eddig csak leplombált gépeket vettem. Ez nem lenne leplombálva, ezért szeretnék kivédeni alkatrészhibát. Mi van ha a csomagküldő által a gyárban összeállított gépben nem a megrendelt videokártya, alaplap vagy proci van?
Felbontás után értelemszerűen telepíten a windowst és a drivereket, ami elég sokáig tart. Mi van ha csak később derül ki, hogy mondjuk nem ryzen 5 3600-ast hanem gyengébb 2000-est tettek bele?
Azzal hogy nincsen leplombálva hogyan tudom igazolni, hogy nem én tettem bele a gyengébb alkatrészt, hanem a cégben? (Aqua, Pcx, Skynet helyről venném)
Volt olyan, amikor vitaminboltból egy csonterő tablettát lefelejtettek. Ott ugye ez 5 ezres tétel, de egy PC-nél ez lehet 50 ezer is. Arról nem is beszélve hogy helytelenül megválasztott alkatrész túlhajthatja a többit
Én attól félek, hogy mondjuk meleg van amúgyis. Fáradt a dolgozó, lehet nem adták ki neki a nyarat. Egyébként is sok számot kell észbentartani. Véletlen azt hiszi 2000-est kell beletenni pedig a bolti konfig 3600. Ilyen emberi hiba előfordulhat. Hogyan lehet ezt kivédeni?
Most akkor gyárilag vagy boltilag összeszerelt? Mert ugye a gyárilag a gyártónál készül, az összes többi csak tárolja továbbadja. És direkt a tiédbe nem érdemes belenyúlniuk, nem éri meg.
Egyébként szakember megállapítja, hogy buheráltak-e. Más kérdés, mi kerül többe, a buherálás, vagy annak eldöntése.
Had kérdezzem meg, hogy amikor visszavitted mivel igazoltad, hogy más ram volt benne? Szóban elhitték?
Egy ram nem olyan drága, de egy proci vagy videokari már húzós.
Akitől veszem annak a szakembere nem tudom, hogy nekem adna-e igazam a munkáltatójával szemben. Ezt gondold át. Másrészt hogy tudná megállapítani ? Alkalmazott teszi bele
Az elektronikus számlán is már más szerepelt. Azt még korábban is észre lehetett volna venni, mindenesetre úgy is sikerült elintézni, hogy nem vettük észre a változást.
Ez egyébként rossz üzletstratégia, mert azóta nem vásárolunk náluk.
Ne vegyél gyárilag összllított pc, mert lehúzás, no pronlém.
Gy-számtek rovatába írd ki állítsanak neked összeegyet adott összegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!