Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem lehet aludni a sziget...

Nem lehet aludni a sziget fesztivál arcátlanul hangos zenebonája miatt, megoldás?

Figyelt kérdés

nem, nincs füldugóm.

Lehet kártérítést követelni, ha valaki amiatt veszíti el a munkáját, mert fáradtam jelent meg a munkahelyén, alulteljesített és kirúgták?

2019. aug. 8. 02:44
1 2 3
 21/26 Bonnie99 válasza:
22%
Újpesti panelben lakom. Teljes nyugalomban tudok aludni, szóval annyira nem kell minket sajnálni. Valószínűleg azt zavarja, aki alapból rossz alvó, és mint már írta valaki, még az óraketyegés is zavarja.
2019. aug. 11. 09:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Gondolom a Duna és a házatok között van még 20 másik ház ami visszaveri a zajt.
2019. aug. 11. 14:58
 23/26 A kérdező kommentje:

Valamicskét javult a helyzet a szerdai nyitónaphoz, amikor gátlástalanul üvöltették a hangszórókat, mély hangokkal vegyítve.

Ahhoz képest sokkal jobb, de még mindig van hogy ráerősítenek 1-2 percekre, ami pont elég arra, hogy az amúgy is nagy melegben felébredj.

2019. aug. 11. 15:01
 24/26 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom te hol laksz, de én speciel semmi különöset nem hallok.
2019. aug. 11. 15:40
 25/26 A kérdező kommentje:

mondjuk hallás és hallás között is van különbség.

kilométerekre a fesztiváltól légvonalban.

a Duna hozza a hangot.

2019. aug. 11. 15:48
 26/26 A kérdező kommentje:
2019. aug. 12. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!