Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem lehet aludni a sziget...

Nem lehet aludni a sziget fesztivál arcátlanul hangos zenebonája miatt, megoldás?

Figyelt kérdés

nem, nincs füldugóm.

Lehet kártérítést követelni, ha valaki amiatt veszíti el a munkáját, mert fáradtam jelent meg a munkahelyén, alulteljesített és kirúgták?

2019. aug. 8. 02:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%
Nem kell nagyvárosban élni. Mucsaröcsögén biztos nincs fesztivál.
2019. aug. 8. 10:31
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
Azt az évi egy hetet bírd már ki. Ha nem lenne semmi élet a városban, akkor meg az lenne a probléma.
2019. aug. 8. 10:37
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

Hogy itt mekkora paraszt mindenki!

Én se tudtam tőle aludni, de lassan úgy érzem, nekem kéne bocsánatot kérnem, hogy a sok drogos köcsög szórakozhasson!

2019. aug. 8. 10:41
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
Évente 1x van egy nagy zenei fesztivál a közelemben, mégis kibírom. Ezzel jár a városi élet, akinek nem tetszik, költözzön vidékre.
2019. aug. 8. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
22%

Milyen klassz helyen laksz, totál ingyen akár a lakásban is élvezheted nagy kényelmesen a bulit.

De jó neked!

2019. aug. 8. 10:51
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Figyu, ha ennyire zavar, add ki a lakasodat nehany fesztivalozonak 600 euroert egy hetre, te meg menj el wellnessezni videkre.
2019. aug. 8. 11:49
 17/26 anonim ***** válasza:
34%

"Nem kell nagyvárosban élni. Mucsaröcsögén biztos nincs fesztivál."

Nem, itt van a polgármester választás előtti cigányok lekenyerezése okán megrendezett dínomdánom. Három napig hallgattuk a fos mulatóst. Előtte pár héttel szintén, ráadásul hétköznap.

2019. aug. 8. 19:02
 18/26 stewie200 ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2019. aug. 9. 12:43
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Hát képzeljétek, én egyetértek a kérdezővel, ugyanis egészen a MOM park mellett is hallani, extrémen, az egész utca dübörög! Elég dombos a környék, nincs, ami felfogja a hangkiterjedést. Eléggé kellemetlen, nár egy féléve lakom itt és soha nem tapasztaltam ilyet, a Sziget is pont most van szóval összefüggésbe hozom a kettőt.

Szegény óbudaiak és újpestiek :(

Nem magával a zajjal van a baj, hanem a dübörgő rezonanciával, a társasház nyilván jobban visszhangzik.

2019. aug. 11. 03:14
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Költözz Ferihegy leszálló zónájába, ott megedződsz!
2019. aug. 11. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!