Rendőrségen mikor szoktak szembesítést alkalmazni?
Kell a gyanusított beleegyezése vagy a rendőrség dönt róla, nem kérdezi a gyanusítottat?
Gondolom, ha ez szembesítés lesz amire idéző papírt kaptam, akkor még lesz ott valaki a rendőrúron kívűl. Gondolom ki.
Azt is gondolom, hogy ha annak a valakinek csúnyán tennék, a rendőr rámszólna, úgyhogy meg kell húzni magam.
szembesítést a bíróságon szoktak elrendelni szerintem
mikor a két ellentétes dolgot állító embert szembesítik, mondják el egymásnak a saját verziójukat
de lehet tévedek:)
Tévedsz.
A rendőrségen is van.
Szembesítéskor nem lát téged a gyanusított. Egy üvegfal választ el, mint a filmekben. Összeszednek 4-5 szintén fogdán lévő embert, egymás mellé állítják őket, neked pedig meg kell mondani, melyik ember az, aki a törvényszegést elkövette. Gondolom előtte vallomást tettél.
Ja, és nem kell a gyanusított beleegyezése. "Csúnyát" sem tudsz tenni vele, mert a közelébe sem engednek.
Mellém aztán ne űljön le, mert én állok fel. Erőszakos dolog miatt kell menni és nehogy mellém ültessék.
Ültessék szembe velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!