A rendőrség kikapcsolt állapotban is be tud mérni egy telefont?
Pl.,ha valakit figyelni kell, mert gyanú van rá, hogy lehet drogozik, nyomon kell követni, hogy hova megy, kinek ad el, tudják a számát, a rendőrség gondolom figyeli a telefon mozgását. Igenám, de ha az illető kikapcsolja mi van?
Kikapcsolt telefon alapján is tud valakit figyelni a rendőrség?
Nem vagyok drogdíler, csak eszembejutott, hogy van akit gondolom figyel a rendőrség és egy példaként írtam a drogos szitut, mert ilyen ügyben befigyelik az embert.
És amelyik telefonból nem lehet kivenni az akksit?
Lehet néhány eszközt pont ezért gyártanak úgy, hogyha akanak, akkor be tudjanak mérni. :D
Sok értelmes!!! Mondom nem rólam van szó.
Csak eszembejutott és egy példaként hoztam fel.
Hogy akit megfigyelnek kikapcsoltan is be tudnák-e mérni.
Hányszor kell mondani?
Az új telefonokból is ki lehet venni a sim kártyát. Nincs sim kártya, nincs szolgáltatás sem..
Nem viszi magával a telefont..
Ha magával viszi a telefont kikapcsolja és beteszi egy kellően "árnyékoló" fém dobozba.
Esetleg 2019-ben van annyi esze, hogy ilyen bizniszekhez nem a saját telefonját használja, hanem egy kamuszámot, megfelelően titkosított adatkommunikációval, vagy csak nyílt wifivel..
Egyébként arra gondoltam, hogy hiába ügyeskednek a drogdílerek, mindet elkapják, ha nem telefon alapján akkor máshogy.
Mindenkinek van legalább egy rosszakarója aki beköpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!