Rendőr volt, vagy kamuhívás?
Figyelt kérdés
Csütörtökön hajnal 4 kor felhívott valaki, hogy ő xy a brfk kábítószer rendészeti osztályáról és felmerült a nevem egy ügyben.
Eléggé úgy tűnt, hogy csak szórakoznak ezért letettem. Új számom van ezért nem tudják sokan előtte pedig olyan ember használta aki teljesen fedhetetlen és az ő nevén van a sim.
Nem is Pesten lakom, hajnali 4 kor felhívhat a rendőr?
Szerintetek?
2010. júl. 9. 00:01
11/13 anonim válasza:
ilyen ügyben nem keresnek éjjel telefonon. vagy levél. vagy személyesen, ebben az ügyben így szoktak eljárni! . egy hozzáértő .
12/13 anonim válasza:
07-09 07:51
Azt szóltam, volna, hogy nem alkudozok telefonban, nem vagyok szalon és döntésképes, na CSÁ, és lenyomtam volna..
13/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem rendőr hivott.Bár a rendőrségnek joga és kötelessége, hogy az állampolgárt akár éjjel is hívja telefonon, de azok más fajta ügyek.Az pedig teljesen természetes,ha mégis telefonálnia kell, hogy bemutatkozik,és a nevén és rangján kivül az elérhetőségéről is be kell, hogy számoljon.A telefonszáma titkos.Azért kell, hogy szolgálati helyét megadja, hogy a hívót fél le tudja ellenőrizni és az éppen ügyeletestiszttől felvilágósitást kérhessen az állampolgár.A Rendőrségi mobilok kivül állók részére titkosak, de a szolgálati szabályzat arról is szól, hogy magánbeszélgetéseket hivatali telefonról nem lehet bonyolítani.Ezt egyébként is nagyon könnyű ellenőrízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!