Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőr volt, vagy kamuhívás?

Rendőr volt, vagy kamuhívás?

Figyelt kérdés

Csütörtökön hajnal 4 kor felhívott valaki, hogy ő xy a brfk kábítószer rendészeti osztályáról és felmerült a nevem egy ügyben.

Eléggé úgy tűnt, hogy csak szórakoznak ezért letettem. Új számom van ezért nem tudják sokan előtte pedig olyan ember használta aki teljesen fedhetetlen és az ő nevén van a sim.

Nem is Pesten lakom, hajnali 4 kor felhívhat a rendőr?

Szerintetek?

2010. júl. 9. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem rendőr volt.Éjjel nem hívogatnak.
2010. júl. 9. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
kérdezz rá nappal, munkaidőben a rendőrségen
2010. júl. 9. 00:07
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Éjjel, magántelefonszámon, sosem hív rendőr.

Engem ugyan nem szórakozásból, hanem ilyen félretárcsázók hívtak, éjjelente, ezért mindig teljesen lenémítom, esténként, és mikor fölkelek, akkor állítom általánosra.

Oszt had hívogassanak amíg alszok, úgysem veszem fel.

2010. júl. 9. 00:24
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
nem voltal garda avatason? akkor lehet hogy igazi hivas volt
2010. júl. 9. 01:33
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Kamu.
2010. júl. 9. 06:12
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

engem is egy időben elég sokat hívogattaka rendőrségről, sőt telefonon idéztek be, és bizony mindig szám nélkül hívnak ! ha csörgött a telefon és szám nélküli volt, már tudtam, hogy ők azok és nagyrészt ők is voltak, már amikor felvettem

sajnos szeretenek visszaélni ezzel a szóbeli beidézés lehetőségével, mert így gyorsabb a majomnak, aztán amikro úgy gondolja h na most előveszi az adott ügyet mert unatkozik akkor megpróbálja elérni akit tud

mondjak még jobbat?

egyszer felhív késő este, elkezdi menjek be tanúskodni, én meg azt válaszoltam de ittam már, erre meg ő mint rendőr, elkezdi nekem, hogy nem baj, üljek autóba és menjek be akor is, őt az nem érdekli, és kifejezetten agresszívan utasított h márpedig menjek be úgy is ha ittam

na ehhez mit szóltok ? aztán meg mertem kéredzni tőle h vállalja-e ha elkapnak ittasan akor övé a felelősség, erre meg letette a telefont

sajnos nagyon el van velük szállva a ló, kicsit vissza kéne venni ebből is, jelenleg túlságosan széles az olyan jogkörülk amelyet legálisan de ellenőrozhetetlenül, nyomtalanul gyakorolhatnak, és ennek véget kéne vetni

2010. júl. 9. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
A rendőr kimegy hozzád és bilincsbeverve elvisz, nem hívogat hogy felmerült a neved, ugyanis ha tényleg, akkor elszöksz... A haverjaid között keresd a hívót. Mi is szórakoztunk már ilyennel.
2010. júl. 9. 07:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

engem is hívtak egyszer, mert valami maffiózót lelőttek és a telefonjában benne volt egy sms amit az ÉN SZÁMOMRÓL küldtek :D (???)

szegény rendőrre 3x rávágtam a telefont hogy ne szórakozzon aztűn megadta a benti vezetékes számát hogy ha nem hiszem, ellenőrizzem le ... :) nem volt ciki...

2010. júl. 9. 07:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

07:31

pedig hidd el, hogy mégis !!!

2010. júl. 9. 08:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle vezetékes számot,nevet,esetleg jelvény számot,és hívd vissza.
2010. júl. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!