Magyarországon miért ilyen alacsony a rendőrök és a mentősök fizetése?
Miért ilyen kevés a rendőrök és a mentősök illetve a tűzoltók fizetése?
Kész csoda hogy még vannak rendőrök és mentősök mert pl egy mentősnek és rendőrnek ki kell menni szörnyű borzalmas balesetekhez gyilkosságokhoz is és élőben látni azokat a borzalmakat rettenetes sérüléseket stb én tuti nem vállalnám el ezt a munkát maximum 500-600 ezer forintért
A mentősöknek valóban nem annyira alacsony a fizetés, de a rendőrök 130 nettója elég komoly.
Én úgy tudom, hogy most szándékosan csökkentik a létszámuk.
De miért nem mennek ki külföldre a fiatal rendőrök?
Most egy rendőr elvégez szigorú pszichológiai teszteket fegyver vizsga stb rengeteg szigorú vizsgán átmegy és csak ennyit érdemel?
Többet keres egy képzetlen cigány gyerek gyártó gyári munkás?
Ez Magyarország nagyon szomorú.
Mert, aki manapság rendőr, az azért van ott, mert máshoz szimplán hülye.
Nem hogy külföldre menjen.
"Most egy rendőr elvégez szigorú pszichológiai teszteket fegyver vizsga stb rengeteg szigorú vizsgán átmegy és csak ennyit érdemel?"
:D :D :D
Hol élsz te? Rendőrnek az értelmileg visszamaradott buta hatalommániás félszociopaták mennek. Azért nem mennek külföldre, mert ott egy rendőrségen a wc-t nem pucolhatnák meg mondjuk beszélni kéne valami nyelvet is. Amúgy jó ha tudod itthon rendőrnek 70 pontos iq-tól vesznek fel, és 80-tól számít valaki normálisnak. Ennyire szigorúak itt a követelmények.
"Rendőrnek az értelmileg visszamaradott buta hatalommániás félszociopaták mennek."
Sajnos most már tényleg csak azok.
"Cserébe 45 évesen nyugdíjba mehetnek."
Ma már biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!