Ti maradnátok vagy leszerelnétek?
Figyelt kérdés
BV-s vagyok,szeretem a munkám,de unom tudom még az elején vagyok,de kezdem úgy érezni hogy ez nekem nem megy,amióta itt dolgozom a barátnőm szerint erőszakosabb vagyok,nem tudom tervezni az életem,vezénylés kapcsán még azt is elfelejtették hogy mit ígértek.,gyakran hiányzik a volt munkahelyem,hogy ott nem kellett szólni ha megyek valamerre,azt gondoltam hogy ezt a BV-nél megtudom szokni,de tévedtem,időm nincs sok,vissza ér az ember szabiról és már azzal szembesül hogy kb minden megváltozott amit egy kolléga se jelzet,14 hetes képzés meg úgy érzem kevés volt,bizonyitvány amit meg kaptunk érte elvileg csak a bv-be jó,vagy valami biztonsági őri munkára jó még talán,amit pl az elején nem is mondtak.Egyre jobban átjár a bizonytalanság,vonzót a börtön meg a kalandvágy,de naiv voltam hogy hittem magamnak hogy milyenm f..sza lesz.2019. jún. 17. 17:08
1/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy mekkora ambicióid vannak az életben. Ha egy kicsit nagyobb, akkor pl. havi 800 ezer nettóért elmehetsz nemzetközi kamionozni, ennyi a jogsi is. A BV-s kisebb stressz, de lélekrombolóbb...
2/2 anonim válasza:
Elmesz fegyv bizt ornek es uaz az alapber, 7 igazi nyugodt nap 24 oraban. :) Mellette lesz idod, keresel vmi melot melle es jo is vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!