Ti maradnátok ilyen közegben?
Nos a munkáltatómról azt kell tudni, hogy előszeretettel csinálja azt, hogy a feleslegessé vált munkaerőt áthelyezi olyan munkakörbe, ami vagy degradáló, vagy az illető nem képes megfelelni az adott elvárásoknak. De ugyanez van akkor, hogyha valakinek nem tetszik a pofája.
Nekem évelején jelentette be, hogy majd átkerülök olyan munkakörbe amiről biztosan tudom, hogy nem felelnék meg az ottani elvárásoknak mivel nincs hozzá a lexikális tudásom és tapasztalatom ami az elvárt lenni.
Idő közben az én helyemre pedig az egyik rokonát treniroztatja ki, hogy képes legyen a feladataimat átvenni. Mivel az én pozícióm tulajdonképpen bizalmi pozíció is.
Előzmény, hogy fél éve elkövettem egy apró hibát ami majdnem fatális lett, ami majdnem az állásomba került és a bizalom megrengett.
Ti mit tennétek a helyemben?
Rokon ősszel fogja megszerezni a pozihoz szükséges szakképesítést...
Most mi a kérdés?
Miért nem böngészed az álláshirdetéseket? Van egy egész tavaszod és nyarad megtalálni az új helyet.
Tegyük fel, hogy itt olyan jól keresek, hogy nehezen találnék még egy ilyen jól fizető állást.
Ilyen esetben meddig érdemes húzni a munkahelyváltást ?
Mondjuk folyamatosan adjam le a jelentkezéseimet, de csak amikor már biztos jelei mutatkoznak, hogy kitennének a cégtől akkor élesítsem a felmondásom?
Köszi a válaszokat, igazság szerint műszaki területre helyeznének át ügyviteliről.
Kézzelfogható műszaki tudás hiányában ez így szerintetek is aggályos lehet szempontomból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!