Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha olyan nagy hiány van a...

Ha olyan nagy hiány van a rendőrökből, miért ilyen nehéz bekerülni?

Figyelt kérdés
22-en voltunk pszichológiai alkalmasságin,20-an megbuktak

2019. jún. 14. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan személyiségvonások, amelyeknek megléte elengedhetetlen a rendőri pályán:

magabiztosság, együttműködési- és alkalmazkodási készség, megfelelő szabálytudat, önkontroll, megbízhatóság, elkötelezettség és érzelmi kiegyensúlyozottság.

Ezek közül a felvételiző akármelyiknek nem felel meg a kívánt mértékben, annak a minősítése alkalmatlan lesz.

2019. jún. 14. 18:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Érdekes ilyen kis 40 kilós loli lányokat meg átengedtek,mert az apja pénzügyőr volt
2019. jún. 14. 18:42
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
És a protekciónak mi köze a rendes eljáráshoz?
2019. jún. 14. 19:47
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Már meg ne haragudj, de ez most is látszik, hogy nálad vannak kisebb gondok. Egyrészt a számokat szerintem eltúlzod, de ezt persze nem tudhatom. A másik az, hogy nem az érdekel, hogy mit tudnál tenni, hova lehet fellebbezni, vagy mire kéne ráerősíteni, hanem igazából csak hisztizel. Aztán itt van még a nárcizmusod, miszerint lehetetlen, hogy valaki azért került be, amíg te nem, mert egy objektív pontozásos rendszerben több pontja lett;ez csak úgy lehetséges, ha minden felvett protekciós. Ide tartozik az is, hogy bár kérdést tettél fel, megcáfolsz mindenkit, aki nem neked tetsző választ ad, ahogy mindjárt én is megkapom, hogy semmi nem igaz abból, amit írok.

Megmondom őszintén, én sem biztos, hogy szívesen látnálak rendőrként.

2019. jún. 14. 20:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Fellebbeztem,másodfokún is megbuktam.

Sokan voltunk,alig mentek át páran.

2019. jún. 14. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

Csak te tehetsz róla. Nálad vannak bajok.

Ha mindenképp rendőr akarsz lenni menj el egy pszichológushoz és beszélj vele párszor majd jelentkezz újra.

Protekcio semmit nem számít főleg egy pénzügy őr

2019. jún. 14. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
44%
minőség > mennyiség
2019. jún. 14. 23:43
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
12: Nagyon próbálod keresni a hibást, a lényeg, hogy ne te legyél az. A lányok a hibásak, mert biztosan protekciót kaptak ha ők át tudtak menni amég TE nem. Csak az itteni viselkedésedből is már bőven látszik, hogy miért buktál meg a pszichológiai alkamasságin, ahol egyébként teljesen lényegtelen, hogy valaki 40 kilós lány-e vagy 80 kilós fiú. Ha nem engedtek át az csak azért van mert nem felelsz meg az elvárásoknak.
2019. jún. 15. 04:52
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Az a helyzet, hogy a rendőrségi pszichológust marhára nem érdekli, hogy mekkora hiány van. Ha nem felelsz meg, nem ad alkalmast. Felelősége van hogy kit enged át és kit nem.
2019. jún. 15. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:
44%

#15-re:

Eü. alkalmatlanság esetén annak pontos okáról, valamint a jogorvoslati lehetőségről dokumentált módon köteles tájékoztatni a vizsgált személyt az alkalmassági vizsgálatot végző személy.

„Pszichikailag alkalmatlan” minősítést kell megállapítani, ha a vizsgált személy nem felel meg a hivatásos szolgálat ellátásával összefüggésben támasztott szellemi, érzékelési, személyiségbeli, értékrendi és pályamotivációs követelményeknek.

Az egészségi és pszichikai alkalmassági vizsgálatot első és másodfokon az MH Honvédkórház végzi.

Nincs helye ismételt alkalmassági vizsgálatnak, ha a pályázó, illetve a rendészeti oktatási intézménybe jelentkező az utolsó alkalmassági vizsgálat során, egy éven belül alkalmatlan minősítést kapott.

Nagyon úgy tűnik, hogy vagy kamuzol, vagy provokálsz. Nem akartam azt írni, hogy hazudsz a "protekciózós" szövegeddel.

2019. jún. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!