Tegyek feljelentést?
Figyelt kérdés
1 hónapon belül 3 külnböző kamuprofilról kaptam üzenetet, amely engemben azt írják h ronda és dagdt vagyok.2019. ápr. 7. 22:45
1/7 anonim válasza:
A zaklatás fogalmát nem tudom kimeríti-e, írj egy ügyvédnek, egy ilyen kérdésre ingyen is válaszolnak és nem mondják hogy menj személyes konzultációra pénzért.
2/7 anonim válasza:
Írj vissza, igen-tudom. Na és? Így vagyok boldog, ne irígykedj.
3/7 anonim válasza:
Első válaszadó leírta mit kell csinálni.
Pont én egy ilyen vagyok akinek írhatsz. Írj privátot és elmondom,hogy mitévő légy.
Egy büntetőjogi tudós.
4/7 anonim válasza:
3. válaszdónak mi a valódi célja? Annyi kérdéshez írt már ilyet.
5/7 Estádio de Felchút válasza:
Jó, tegyél feljelentést, legyen büntetőper, de mit csinálsz, ha a bíró rádnéz, és határozattal megállapítja, hogy valóban ronda és dagadt vagy? Akkor öngyi leszel, mert az trendi?
7/7 anonim válasza:
Olyan hogy büntetőjogi tudós nincs. Csak büntetőjogi ügyvéd. Ha annak adod ki magad, de nem az vagy akkor az bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!