Ha annyira környezettudatosságra akarják nevelni az embereket manapság, akkor a rendőrök helyszíneléskor miért dobálják szét a gumikesztyűket?
Èn is láttam már iyet, de ne aggódj, nem marad ott. Van, aki összeszedje utánuk.
Ahogy egy balesetnel sem marad ott olajfolt, egy emberölésnél sem maradnak maradványok, ver, stb.
#8.! Akkor mégsem keresgélek, pedig megígértem, mert már megerősítettek benne, hogy láttak ilyet, nem vagyok vele egyedül. Kékfény - Duna tévé, HírTV, stb., ott sokszor láttam. A híradókat nem tudom, mennyi ideig tárolja mondjuk a TV2, de az üldözéses szökött rabnál is határozottan emlékszem a szétdobált kesztyűkre, a meggyilkolt 5 éves kislányról inkább ne is beszéljünk.
Belátom, nem egy vidám téma.
De te eltudod olvasni amiket irtak?
8as vagyok.
Azt írta az előző válaszoló hogy el van intézve hogy össze szedjék es ne maradjon ott.
Akkor mégse marad ott mint ahogy te állítod
Dehogynem, végig elolvastam. Tudomásul is vettem, arra írtam, hogy pedig erre a két esetre, ami a közelmúltban történt, határozottan emlékszem, hogy ott voltak a kesztyűk.
Ezek szerint a tévések hamarabb odaértek, mint hogy eltakarították volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!