Csak szerintem volt komédiába illő az, hogy egy rab el tudta venni az őr fegyverét majd simán kisétált a törvényszék épületéből és félszáz rendőr kellett ahhoz hogy meg tudják fékezni?
A magyar rendőrség egy rakás sz'r! Nekem is jó párszor volt már dolgom velük, és iszonyatosan felelőtlenek!
Persze ne egy Al Capone-nak gondolj, én csak kis-pályán játszottam. Mindig is figyeltem a zsarukat, és legtöbbjénél azt tapasztaltam hogy simán el tudtam volna venni a fegyverét! Persze felmerültek a kérdések: hogy ha meg is szerezném, akkor hogyan tovább? Megéri a következmény? Megéri az életemet kockáztatni? Vagy megéri kapásból lelőni őket? NEM!
De ez nem változtat azon a tényen, hogy az ilyen magamfajták miatt rohadtul el vannak kényelmesedve, és mindenkiről azt hiszik hogy minek vigyázni, "úgysem meri"
Megérdemelték a leckét de ismerve őket, nem fognak tanulni belőle.
Én biztos nem adnék lőfegyvert a vádlottat kisérő őrnek, csak annak aki messzebről biztosít. BV intézetekben sincs lőfegyver azoknál a BV-seknél akik a rabok között mozognak.
Azt is felelőtlenségnek tartom, hogy a rendőrség autós üldözéssel demonstrálta erejét, mert a szökevény simán okozhatott volna akár frontális ütközéses balesetet is. Egy mai profi rendőrség szenzorokkal felszerelt drónokkal követte volna a szökevényt, megvárta volna míg lepihen, és akkor fogja el.
Persze a médiában jobban arcoskodhat a rendőrség egy f.a.s.z.a kis autós üldözéssel, ha úgy sül el, hogy egy vétlen autós vagy járókelő sem hal meg. Most szerencséjük volt...
#6 vagyok:
Kedves #8!
Akkor most elmesélek neked egy konkrét gyakorlatot a Magyar zsaruk hozzáállásáról, mert úgy látom hogy picit naív vagy!
Autós üldözés esetén bevett, de persze nem publikus gyakorlati módszer hogy forgalmasabb kereszteződéseket közelítve a rendőr LEKAPCSOLJA a szirénát amikor az üldözött közelíti! Ennek az az egyszerű oka, hogy a sziréna miatt ő is elsőbbséget kapna!
Nagy ívben lesz'rják hogy ki döglik meg, az a lényeg hogy elkapják akit üldöznek!
#9:
Remélem hogy sejted, hogy ezt honnan tudom ilyen pontosan. Van benne gyakorlatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!