Valaki rendszeresen leereszti a kocsim kerekeit, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Sok-lakásos társasházban lakom, és ha éppen van szabad parkolóhely a saját kerítésünk előtt (közterület), akkor oda parkolok (nem mindig van hely). A beköltözésünk után nem sokkal az egyik szomszéd rám szólt, hogy ne álljak oda, mert az az ő "vendégparkolójuk". Nincsenek a parkolóhelyek kiosztva amúgy. Egy ideig a szomszéd épület elé parkoltam, de akkor meg azok szóltak rám, úgyhogy visszatértem a saját kerítésünkhöz. Azóta rendszeresen leeresztik a gumikat a kocsimon. Nem tudok hova parkolni, csak ha másvalaki telke elé teszem le a kocsit. Nem értem, hogy miért ne parkolhatnék a saját kerítésünk elé, véleményem szerint ez nem szemétség a részemről, mi is ott lakunk. Ti mit csinálnátok a helyemben. Feljelentés? (A többi lakónak van garázsa, nekem nincs)2019. jan. 31. 19:24
11/15 A kérdező kommentje:
Onnan hogy a szelepet már másodszor is kicserélték, és valahogy mindig "magától" tönkremegy. És a gumisom azt is mondta, hogy a szelepre a sapka vagy micsoda, nem olyan erősen volt visszacsavarva, ahogy ő szokta.
2019. febr. 1. 21:05
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam
2019. febr. 1. 21:06
14/15 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a családdal, hogy ha még egyszer leereszti akkor veszünk egy fedélzeti kamerát. Azóta még nem eresztette le, gondolom Murphy törvény, pedig szinte várom :D Vagy ráérzett, hogy kezd túllőni a célon, vagy beletörődött, hogy ott parkolok, vagy nem tudom. Mindenesetre most várunk. Ha mákunk van akkor nem kell kamerára költeni, de közben meg fülön is szeretném csípni.
2019. febr. 20. 11:30
15/15 A kérdező kommentje:
Újra itt vagyok. Kicsivel az utolsó kommentem után újra leeresztette. De addigra pont kibéreltük a szomszéd garázsát (egy másik szomszédét). Azóta semmi baja a gumiknak. Érdekes, hogy mióta zárt helyen parkolok, azóta megjavultak a gumik ;)
2021. jún. 12. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!