Aki Rendészeti Szakgimnáziumba jár (t) tudna segíteni? (lehetőleg a mostani évfolyamoktól)
Sziasztok!
Szeptemberben ha minden jól megy és felvesznek, Adyligeten kezdek majd tanulni. Viszont pár dolog nem tiszta, tudna rá valaki válaszolni?
1. Több szakirány is van a 2. évben. (közrendv., közelekdésr., stb.) Ezek közél én választom ki melyikre szeretnék szakosodni, vagy előírják létszám alapján?
2. Rendőrség / Készenléti Rendőrség... Általában hol végeznek többen? Mi alapján dől el, hogy kit hova irányítanak? Figyelembe veszik azt, hogy én mondjuk a KR-hez szeretnék kerülni, ha végzek?
3. Ha elirányítanak a képzés után Pestről valahova, mondjuk Békés megyébe, mennyi időt kell ott lehúzni, hogy áthelyezéssel visszakerülhessen valaki Pestre?
Köszönöm előre is a segítséget!
Hihetetlen, hogy még mindig van olyan ökör, aki elmegy havi 130 ezer nettóért :D
Közben meg akinek van egy kis esze, leszerel, sokan már a suli alatt :D
#1 Köszönöm a minősítést.. Olvasom én is a dolgokat rendszeresen, de ha valakinek ez az álma, akkor legalább egy lehetőséget kell adni a dolognak. Ha nem javulnak a dolgok nyilván én sem fogok ott maradni. De jelenleg az eddigi munkáimban nem érzem jól magam (pedig többet keresek) mert tudom hogy nem ezek azok amit csinálni szeretnék.
#2 Igen azt láttam, hogy a többség a KR-hez kerül csak nem tudom, hogy mi alapján történik a kirendelés :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!