A győri Jedlik Ányos szakgimnáziumba hány pontos központit kell írni, hogy felvegyenek a gépész vagy gazdasági informatikus angol szakára? És a Krúdy Gyula gimnázium (Győr) Reál képzésére hány pontos központit kell írni? (Kitűnő tanuló vagyok)
Figyelt kérdés
#továbbtanulás #Győr #gimnázium #felvételi #gépész #Jedlik #írásbeli #központi #Krúdy Gyula #gazdasági info
2019. jan. 13. 11:50
1/3 anonim válasza:
Ha kitűnő vagy
minek kell aggódni ?
2/3 anonim válasza:
Én is kitűnő vagyok, lány
A sorrendem: Jedlik(4 szak)
Krúdy (2 szak)
Hild (1 szak)
Baross (1szak)
Sok sikert neked!
3/3 anonim válasza:
A Jedlikbe legalább négyszeres a túljelentkezés sajnos. Ha kitűnő is vagy a központi eredmény nagyon fontos. Tavaly a CAD-CAM szakra 82 volt a minimum ponthatár amivel bejutott az illető. Gazdasági infora talán 81, a szoftveres szak 90,4 és a gépész olyan 78 talán?
Persze ezek a ponthatárok változhatnak. Főleg, hogy az idei matek központi szerintem bitang nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!