Van itt rendőr aki válaszolna nekem?
Szeretnék friss, és megbízható választ az adott ügyben! Kérem csak hozzáértő válaszoljon!
Adott az utcánkban egy egész éjjel ugató kutya. Majdnem szembe szomszéd.
Lehetetlen aludni.
A tulaj idős, nem érdekli. Probaltunk többször beszélni vele, a rokonaival a vége az lett hogy mi lettünk megfenyegetve.
A jegyző nem tesz semmit, egy falubeli szökös támadó kutyával se tett semmit, folosleges is ott jelenteni.
De ezt nem bírjuk tovább. Kicsi gyerek is van, és hamarosan jön az újszülött. Férjem ma úgy ment dolgozni, hogy 2 órát aludt.
Ha kihivom a rendőrséget kijönnek? Tehetnék valamit?
Lenne lehetőségük a kutyát éjszakára a pajtába zárni,de azt mondták úgyse tudunk mit tenni nem érdekli őket.
Köszönöm
Mint csendháboritás se?
Ez rosszabb mintha házibuli lenne...
Kutya. A kutya ugat. Ilyen. A gazdának lehet szólni, de az sem a rendőrsėgre tartozik, hanem a jegyzőre. Az meg nem igazán lėp ahogy írod. Am nem csendhaborítás ha a kutya ugat.
Szal keressetek kompromisszumot a gazdával, ha az nem megy ismėt jegyző. Ha az se akkor füldugó vagy megszokjátok.
Én már biztos hogy "hazavágtam" volna a blökit!
"Szóltam már elégszer, nem?!"
Pontosítok, idős anyósom lett megfenyegetve, a gazda rokonai által.
Nem célom a kutya bántása, nem fogok egy állatot bántani, mert felelőtlenül egy 95 éves nénire hagyták...
Az ilyesmi reménytelen. Szüleim szomszédjánál legalább 8 kutya van, amit innen-onnan szedtek össze. Eleve kettőnél több kutya csak tenyésztőnél lehente, de a szomszédok csórók és felelőtlenek. A kutyák rendszeresen átjárnak szüleim udvarára, aláásnak a kerítésnek és kaját keresnek. Látszik rajtuk, hogy nem etetik őket normálisan, sovány mindegyik és folyton éhes.
Szóltunk már jegyzőnek, próbáltuk finoman jelezni nekik, rendőrségre is mentünk, de semmi eredmény.
A jegyző csak addig vakargatja az aranyerét, amig nem kap az ügyed nagyobb nyílvánosságot.
Facebook, Fókusz (RTL klub)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!